Ελλάδα

Πεν: «Μάλλον σταματώ το καλοκαίρι»

Την πρόθεσή του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση το καλοκαίρι έκανε γνωστή ο Σκούνι Πεν, μιλώντας στον Τύπο της Κροατίας, στο περιθώριο της νίκης με επί της Τσιμπόνα. Ο 33χρονος Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού, ο οποίος αγωνίστηκε για δύο χρόνια στην Τσιμπόνα, θέλει να αφοσιωθεί στην οικογένειά του.

Την πρόθεσή του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση το καλοκαίρι έκανε γνωστή ο Σκούνι Πεν, μιλώντας στον Τύπο της Κροατίας, στο περιθώριο της νίκης με 97-94 επί της Τσιμπόνα. Ο 33χρονος Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού, ο οποίος αγωνίστηκε για δύο χρόνια στην Τσιμπόνα, θέλει να αφοσιωθεί στην οικογένειά του.

«Πιστεύω πως θα σταματήσω στο τέλος της σεζόν. Νομίζω ότι μπορώ ακόμη να αγωνιστώ, όμως θέλω να κάνω άλλα πράγματα. Έχω ένα καλό συμβόλαιο, αλλά θέλω να περνώ περισσότερο χρόνο στο σπίτι μου και δίπλα στα παιδιά μου, τα οποία φτάνουν σε μια ηλικία που δεν μου επιτρέπει να συνεχίσω την καριέρα μου», τόνισε ο Πεν.

Όσο για το θερμό χειροκρότημα που εισέπραξε στο «Ντράζεν Πέτροβιτς» από τους Κροάτες φιλάθλους, που δεν ξεχνούν το πέρασμά του, είπε: «Πάντα χαίρομαι να παίζω σε αυτό το γήπεδο, παρότι πλέον αγωνίζονται στην Τσιμπόνα λίγοι από τους παίκτες με τους οποίους ήμουν συμπαίκτης στην ομάδα. Πέρασα δύο πολύ όμορφο χρόνια εδώ».

Τέλος, για τη νίκη του Ολυμπιακού είπε: «Ξέραμε εκ των προτέρων πως το έργο μας θα είναι δύσκολο. Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις σε αυτό το γήπεδο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x