Stoiximan Super League

ΠΑΟ: Παίζει ο Καραγκούνης!

Με τον Γιώργο Καραγκούνη στην αποστολή του, θα μεταβεί την Κυριακή (19:00) στη Νέα Σμύρνη ο Παναθηναϊκός για το διπλό κόντρα στον Πανιώνιο, που θα τον επαναφέρει στην κορυφή της Σούπερ Λίγκας. Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» προπονήθηκε κανονικά το απόγευμα του Σαββάτου δείχνοντας πως έχει ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπώρησε. Την καθιερωμένη του επίσκεψη στην Παιανία έκανε ο Νικόλας Πατέρας.

Με τον Γιώργο Καραγκούνη στην αποστολή του, θα μεταβεί την Κυριακή (19:00) στη Νέα Σμύρνη ο Παναθηναϊκός για το διπλό κόντρα στον Πανιώνιο, που θα τον επαναφέρει στην κορυφή της Σούπερ Λίγκας. Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» δεν έχει ξεπεράσει τελείως την ίωση που τον άφησε εκτός απ’ το ματς με τη Ρόμα, όμως προπονήθηκε κανονικά το απόγευμα του Σαββάτου και έδειξε πως δεν θα έχανε για κανέναν λόγο αυτό το κρίσιμο παιχνίδι.

Η πρόκριση επί της Ρόμα αποτελεί παρελθόν και στον Παναθηναϊκό σκέφτονται μόνο τον «τελικό» κόντρα στον Πανιώνιο. Μετά και τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Skoda Ξάνθης, έπεσαν απ’ την κορυφή και δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες βαθμολογικές απώλειες.

Απ’ το σημερινό πρόγραμμα έλειψε ο Νίκος Σπυρόπουλος λόγω άδειας, αφού δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής (είναι το τελευταίο παιχνίδι με τον όρο να μην παίζει κόντρα στον Πανιώνιο), αλλά και ο Μαχλελής, ο οποίος αγωνίστηκε με την golden team. Εκτός αποστολής έμειναν και οι Καρνέζης, Γκάμπριελ και Σεϊταρίδης.

Το μενού προπόνησης για τους «πράσινους» περιελάμβανε ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2», ασκήσεις με πάσες και δίτερμα στο μισό γήπεδο.

Την ενδεκάδα του «τριφυλλιού» αναμένεται να αποτελέσουν οι Τζόρβας, Βύντρα, Δάρλας, Σαριέγκι, Καντέ, Ζιλμπέρτο, Κατσουράνης, Νίνης, Σαλπιγγίδης, Σισέ, Λέτο.

Πήρε τη θέση του ο Πατέρας

Όπως συνηθίζει καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, ο Νικόλας Πατέρας βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της Παιανίας για να παρακολουθήσει την προπόνηση της ομάδας και να στείλει το μήνυμά του με την παρουσία του. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ τα είπε και με τους Κώστα Αντωνίου και Νίκο Νιόπλια.

Συγκέντρωση αύριο στην Παιανία

Στο προπονητικό κέντρο της Παιανίας θα βρεθούν αύριο οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού για να εμψυχώσουν τους παίκτες της ομάδας πριν το πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Λόγω της απαγόρευσης μετακίνησης των οπαδών μετά από τη σχετική υπουργική απόφαση οι φίλοι του τριφυλλιού βρήκαν τον τρόπο αυτό για να συμπαρασταθούν στους παίκτες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x