Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: Έτοιμοι για τον Ατρόμητο

Με στόχο την επιστροφή στις νίκες ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Κυριακή τον Ατρόμητο στο γήπεδο «Καραϊσκάκη» για την 24η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» ολοκληρώθηκε το Σάββατο με τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς να μην έχει στη διάθεσή του, τους Ντουντού, Ντιόγκο, Όσκαρ, Μαρέσκα και τον Λεονάρντο.

Με στόχο την επιστροφή στις νίκες ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Κυριακή τον Ατρόμητο στο γήπεδο «Καραϊσκάκη» για την 24η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Η προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» ολοκληρώθηκε με τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς να μην υπολογίζει στους Ντουντού, Ντιόγκο και Μαρέσκα οι οποίοι είναι τραυματίες και τον Λεονάρντο ο οποίος είναι τιμωρημένος.

Ο Μαρέσκα, ο Ντιόγκο και ο Όσκαρ σήμερα έκαναν θεραπεία, ενώ ο Ντουντούθ συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης.

Η αποστολή του Ολυμπιακού:

Νικοπολίδης, Πάρντο, Γκαλίτσιος, Ζεβλάκοφ, Πάντος, Τοροσίδης, Ντομί, Ρ. Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Στολτίδης, Λεντέσμα, Γ. Παπαδόπουλος, Ντάτολο, Ζαϊρί, Μήτρογλου, Ντάρμπισιρ, Λούα Λούα.

Σκέψεις για 11άδα

Μετά το τραυματισμό του Μαρέσκα, ο Τοροσίδης αναμένεται να μετατεθεί στη μεσαία γραμμή και ο Γκαλίτσιος να πάρει τη θέση του στην άμυνα. Αυτή είναι η πρώτη αλλαγή σε σχέση με την 11άδα που παρέταξε ο Μπάντοβιτς κατά της Μπορντό. Η δεύτερη αλλαγή έχει να κάνει με την επιστροφή του Ντάρμπισάιρ στο αρχικό σχήμα, στη θέση του Μήτρογλου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x