Αγγλία

Carling Cup: Κρίνεται ο πρώτος τίτλος!

Ο πρώτος τίτλος στην Αγγλία βρίσκει κάτοχο σήμερα. Η Άστον Βίλα φιλοδοξεί να πάρει τα σκήπτρα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον τελικό του Carling Cup στο Γουέμπλεϊ.

Ο πρώτος τίτλος στην Αγγλία βρίσκει κάτοχο σήμερα. Η Άστον Βίλα φιλοδοξεί να πάρει τα σκήπτρα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον τελικό του Carling Cup. Το www.sday.gr θυμάται τους καλύτερους δέκα τελικούς…

Ο Μάρτιν Ο’ Νιλ φιλοδοξεί να κατακτήσει τον πρώτο του τίτλο ως τεχνικός της Άστον Βίλα, ο οποίος στο παρελθόν έχει κατακτήσει δύο φορές τον θεσμό ως προπονητής της Λέστερ. Εάν το πετύχει, τότε, θα δώσει στην Άστον Βίλα τον πρώτο της τίτλο μετά από το 1996, όταν και πάλι είχε κατακτήσει τον ίδιο θεσμό νικώντας την Λιντς στον τελικό.

Στη αναμέτρηση των δύο ομάδων στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος η Άστον Βίλα νίκησε 1-0 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ κάτι που θέλει να επαναλάβει και στον θεσμό αυτό.

«Είναι μια φανταστική πρόκληση», ήταν το σχόλιο του Μάρτιν Ο’ Νιλ. Το θετικό για τον Ο’ Νιλ είναι πως τελικά θα έχει στη διάθεσή του τον αρχηγό της ομάδας του. Ο Στιλιάν Πετρόφ ξεπέρασε την ίωση και θα μπορέσει να αγωνιστεί.

Σε αντίθεση με τον Μάρτιν Ο’ Νιλ ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα τραυματισμών. Ο Ρίο Φέρντιναντ και ο Άντερσον, λόγω τραυματισμών θα βρίσκονται στις κερκίδες του Γουέμπλεϊ. Όμοια, εκτός αποστολής θα είναι ο Ράιαν Γκιγκς ο οποίος έχει σπάσει το χέρι του εδώ αλλά και ο Νάνι ο οποίος θα εκτίσει την τελευταία αγωνιστική από την τιμωρία των τριών αγωνιστικών που του είχε επιβληθεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x