Stoiximan Super League

Χριστοβασίλης: «Δεν συνέβη τίποτα»

Ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα διέψευσε τις πληροφορίες, που έκαναν λόγο για δύο πυροβολισμούς χθες το βράδυ έξω από το ξενοδοχείο στη Λιβαδειά, όπου έχει καταλύσει η αποστολή της ομάδας της Ηπείρου. Ο Γιώργος Χριστοβασίλης, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ Fm 94.6, σχολίασε: " Δεν συνέβη τίποτα τέτοιο. Ακούστηκε ένας θόρυβος, αλλά δεν ήταν πυροβολισμοί".

Ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα διέψευσε τις πληροφορίες, που έκαναν λόγο για δύο πυροβολισμούς χθες το βράδυ έξω από το ξενοδοχείο στη Λιβαδειά, όπου έχει καταλύσει η αποστολή της ομάδας της Ηπείρου.
Ο Γιώργος Χριστοβασίλης, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ Fm 94.6, σχολίασε:

«Δεν ξέρω γιατί βγήκαν στον «αέρα» αυτά τα πράγματα. Δεν συνέβη τίποτα τέτοιο. Ακούστηκε ένας θόρυβος. αλλά δεν ήταν πυροβολισμοί», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Προς Θεού, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την ομάδα του Λεβαδειακού. Για τον λόγο αυτό βγήκα στον «αέρα» για να διαψεύσω», πρόσθεσε.

Όσον αφορά το περιστατικό της φραστικής επίθεσης που δέχθηκαν δύο παίκτες της ομάδας από άγνωστα άτομα χθες έξω από το ξενοδοχείο, ανέφερε: «Βγήκαν δύο παίκτες να κάνουν βόλτα και κάποιος φίλαθλος τους είπε κάτι. Φίλαθλος ήταν. Εντάξει… Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον Λεβαδειακό, δεν βγήκαν από εμάς, αυτά», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x