Stoiximan Super League

Λεβαδειακός- ΠΑΣ Γιάννινα: 4-1(Τελικό)

.

Τον ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται ο Λεβαδειακός σε ένα από τα κρισιμότερα ματς της χρονιάς για τις δύο ομάδες που συγκατοικούν στην προτελευταία θέση της κατάταξης με 21 βαθμούς. Παρακολουθείστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης της 24ης αγωνιστικής της Super League από το www.sportfm.gr.

90+ 3' Λήξη του αγώνα

90'+2' Κίτρινη κάρτα στον Καζναφέρη.

87' ΓΚΟΛ 4-1 ο ΠΑΣ. Ο Μπακαγιόκο έγινε αποδέκτης της μπάλας, ύστερα από μπαλιά του Μενδρινού και από πολύ δύσκολη γωνία κατάφερε να μειώσει το σκορ σε 4-1, πετυχαίνοντας το γκολ της τιμής για την ομάδα του.

78' Αλλαγή για τον Λεβαδειακό. Ο Αμπουμπακαρί στη θέση του Μπεγκόνια

71' ΓΚΟΛ 4-0 ο Λεβαδειακός. Ο Κόλτσος έβγαλε μία σέντρα από αριστερά στον Αγκάλι που με κεφαλιά διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα στο παιχνίδι και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην δεδομένη πλέον νίκη(έτσι όπως εξελίσσεται το ματς) της ομάδας του.

64' Αλλαγή για τον ΠΑΣ. Ο Μιχαλόπουλος στη θέση του Σίσιτς.

63' Αλλαγή για τον ΠΑΣ. Ο Ντιμπαλά στη θέση του Τζάνη.

59' ΓΚΟΛ 3-0 ο Λεβαδειακός. Ο Γκονζάλες έκανε «σμπαράλια» την άμυνα του ΠΑΣ και ύστερα από δύο διαδοχικές προσποιήσεις με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

57' Αλλαγή για τον Λεβαδειακό. Στη θέση του Σερζίνιο ο Βασιλείου.

46' Αλλαγή για τον ΠΑΣ. Ο Σαϊτιώτης στη θέση του Ανδράλα.

46' Έναρξη δεύτερου μέρους

45' + 1΄Τέλος πρώτου ημιχρόνου

44’ Άλλη μία ακόμη μεγάλη ευκαιρία, από αυτές… που δεν χάνονται, για τον ΠΑΣ. Ο Μπακαγιόκο ύστερα από κάθετη μπαλιά του Μενδρινού, βρέθηκε μόνος απέναντι από τον Βαγέχο, χωρίς όμως να καταφέρει να τον νικήσει στο τετ-α- τετ. Ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων απέκρουσε την μπάλα με το κεφάλι αποτρέποντάς της την πορεία προς τα δίχτυα.

40' ΓΚΟΛ 2-0 ο Λεβαδειακός. Ο Ταραλίδης εκτέλεσε ένα φάουλ από έξω αριστερά στέλνοντας την μπάλα στην καρδιά της άμυνας του ΠΑΣ. Εκεί ο Αγκάλι πηδώντας ψηλότερα απ' όλους πήρε την κεφαλιά και διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων

31' Ευκαιρία που.. δεν χάνεται για τον ΠΑΣ. Ο Αναστασόπουλος ακόμη απορεί για το πώς χάθηκε αυτό το γκολ για την ομάδα του. Ο Κανακούδης έστρωσε με το κεφάλι στον Μαϊστόροβιτς στην μικρή περιοχή του Λεβαδειακού, ο τελευταίος εξ’ επαφής δοκίμασε ένα γυριστό σουτ στέλνοντας την μπάλα άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Βαγέχο.

28' Μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους να διπλασιάσουν τα τέρματά τους. Ο Ταραλίδης πήρε την κεφαλιά μέσα στην μικρή περιοχή του ΠΑΣ και ο Σικαλιάς έδιωξε με υπερένταση την μπάλα σε κόρνερ.

27’ Δοκάρι για τον ΠΑΣ. Ο Ανδράλας δοκίμασε ένα πολύ δυνατό σουτ εκτός της μεγάλης περιοχής των γηπεδούχων, η μπάλα όμως δεν του έκανε το χατίρι καθώς σταμάτησε στη βάση του δεξιού δοκαριού της εστίας του Βαγέχο.

26’ Σουτ με πολύ καλές προϋποθέσεις από τον Ταραλίδη. Ο Μπάρκογλου έστρωσε στον πρώην μέσο του Ολυμπιακού, ο οποίος δοκίμασε ένα δυνατό συρτό σουτ, όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας του Σικαλιά.

19' Κίτρινη κάρτα στον Τζάνη

12’ ΓΚΟΛ 1-0 ο Λεβαδειακός. Ο Ζησόπουλος έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, ο Κούσας που πήρε την κεφαλιά δεν κατάφερε να διώξει σωστά την μπάλα και την έστρωσε στον Μπάρκογλου. Ο τελευταίος δεν δίστασε και δοκίμασε ένα μονοκόμματο σουτ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.

11' Κίτρινη κάρτα στον Σίσιτς

9' Ευκαιρία για τον ΠΑΣ. Ο Ρόβας βρήκε με μία εξαιρετική μπαλιά τον Σίσιτς μέσα στην περιοχή, αλλά ο Σλοβένος επιθετικός έκανε λάθος κοντρόλ με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει άουτ.

6’ Ο Ταραλίδης δοκίμασε το πρώτο σουτ του αγώνα, όμως ο Σικαλιάς δεν κινδύνεψε και απέκρουσε εύκολα την μπάλα.

1' Έναρξη αναμέτρησης

Συνθέσεις:

Λεβαδειακός(Δημήτρης Φαράντος): Λόπεζ Βαγιέχο, Σικαλιάς, Κόλτσος, Καζναφέρης, Μασάδο, Αλεξίου, Κούσας, Μαϊστόροβιτς, Μπεγκόνια, Κανακούδης, Ζησόπουλος

ΠΑΣ Γιάννινα(Νίκος Αναστόπουλος): Ανδράλας, Ταραλίδης, Ρόβας, Γκονζάλες, Μενδρινός, Μπέρκογλου, Τζάνης, Σερζίνιο, Μπακαγιόκο, Αγκάλι. Σίσιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x