Stoiximan Super League

Πρωτάθλημα, μια απαγορευμένη λέξη

Ούτε κουβέντα για πρωτάθλημα. Μπορεί ο κόσμος του ΠΑΟΚ να έχει αρχίσει να το πιστεύει, αλλά οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, τουλάχιστον στις δημόσιες τοποθετήσεις τους, προσπαθούν να αποφεύγουν όπως ο διάολος το λιβάνι τις αναφορές για τον τίτλο. Με πολλές απουσίες, λόγω των διεθνών υποχρεώσεων παικτών της ομάδας, άρχισε η προετοιμασία για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Πανθρακικό. Απόντες θα είναι οι τιμωρημένοι Βιεϊρίνια και Φωτάκης.

Ούτε κουβέντα για πρωτάθλημα. Μπορεί ο κόσμος του ΠΑΟΚ να έχει αρχίσει να το πιστεύει, αλλά οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, τουλάχιστον στις δημόσιες τοποθετήσεις τους, προσπαθούν να αποφεύγουν όπως ο διάολος το λιβάνι τις αναφορές για τον τίτλο. Αυτή είναι και η φιλοσοφία του Φερνάντο Σάντος, ο οποίος θεωρεί πως ο μεγαλύτερος εχθρός της ομάδας του θα είναι ο αποπροσανατολισμός που μπορεί να προκαλέσει η συζήτηση για τον τίτλο.

Χαλάρωμα για όσους αγωνίστηκαν στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πανθρακικό περιελάμβανε το πρόγραμμα της Δευτέρας στην προπόνηση του ΠΑΟΚ. Υπήρξαν όμως και πολλές απουσίες λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων. Πιο συγκεκριμένα, οι Χαλκιάς, Μαλεζάς (Ανδρών), Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου (Ελπίδων), Μουσλίμοβιτς (Βοσνίας/Ερζεγοβίνης), Μουν (Ν. Αφρικής), Βιεϊρίνια (U23 Πορτογαλίας), ήταν αυτοί που έλειπαν.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Σαβίνι και Φιλομένο. Επόμενη προπόνηση είναι την Τρίτη στις 10:30 το πρωί. Ο Φερνάντο Σάντος για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό το προσεχές Σάββατο (16:45, Novasports 1) δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Βιεϊρίνια και Φωτάκη.

Πριν από τη σέντρα, θα γίνει πορεία διαμαρτυρίας των οπαδών του ΠΑΟΚ για την απόφαση απαγόρευσης των μετακινήσεων των φιλάθλων.

Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x