Αγγλία

Γλιτώνει το νυστέρι ο Σκρτελ!

Η δίμηνη απουσία του Σκρτελ επιβεβαιώθηκε και από τη Λίβερπουλ, η οποία έβγαλε ανακοίνωση για το θέμα. Όμως, παρά το γεγονός ότι έχει διαπιστωθεί πως έχει υποστεί κάταγμα στο μετατάρσιο, ο Σλοβάκος κεντρικός αμυντικός δεν θα χρειαστεί να χειρουργηθεί. Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για ανανέωση με Χαβιέ Μασεράνο οι «κόκκινοι». Λούκας: «Ο Τζέραρντ μπορεί να παίξει παντού».

Η δίμηνη απουσία του Σκρτελ επιβεβαιώθηκε και από τη Λίβερπουλ, η οποία εξέδωσε σχετική ανακοίνωση. Όμως, παρά το γεγονός ότι έχει διαπιστωθεί πως έχει υποστεί κάταγμα στο μετατάρσιο, ο Σλοβάκος κεντρικός αμυντικός δεν θα χρειαστεί να χειρουργηθεί.

Ο Σκρτελ τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Ουνιρέα (νίκη 3-1) στη Ρουμανία, στο πλαίσιο της φάσης των «32» του Europa League και πλέον, υπό αυτές τις συνθήκες, οι μοναδικές λύσεις του Ράφα Μπενίτεθ για το κέντρο της άμυνας είναι αυτές των Σωτήρη Κυργιάκου, Ντάνιελ Άγκερ και Τζέιμι Κάραγκερ.

Ανανεώνει με Μασεράνο

Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα στην Αγγλία (τα οποία αναπαράγει και η επίσημη ιστοσελίδα των «κόκκινων») ότι η Λίβερπουλ έχει έτοιμη πρόταση ανανέωσης συμβολαίου, για άλλα δύο χρόνια, στον Χαβιέ Μασεράνο.

Στην προσπάθεια που κάνει να τον κρατήσει στο αγγλικό λιμάνι, την ώρα που η Μπαρτσελόνα φέρεται να ενδιαφέρεται έντονα για τον Αργεντινό αμυντικό χαφ, ο Ράφα Μπενίτεθ έχει καλέσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων τον Μασεράνο.

Όπως αναφέρουν τα ίδια δημοσιεύματα, το νέο του συμβόλαιο θα αγγίζει τα 5.500.000 ευρώ, δηλαδή, περίπου 220.000 ευρώ την εβδομάδα! Ο 25χρονος άσος έχει 32 εμφανίσεις φέτος με τη φανέλα των «κόκκινων» και έχει πετύχει ένα γκολ. Γίνεται λόγος, επίσης, για ανανέωση του συμβολαίου και του Πέπε Ρέινα.

«Ο Τζέραρντ μπορεί να παίξει παντού»

Δηλώσεις στο εβδομαδιαίο περιοδικό του συλλόγου για τον συμπαίκτη του στη Λίβερπουλ, Στίβεν Τζέραρντ, έκανε ο Λούκας Λέιβα, ο οποίος συνέκρινε τον Άγγλο μέσο με τον Κακά, βρήκε ομοιότητες ανάμεσα στους δύο παίκτες, με τη διαφορά όμως ότι ο αρχηγός των «κόκκινων», όπως τόνισε, «μπορεί να παίξει παντού».

«Υπάρχουν ομοιότητες ανάμεσα στον Τζέραρντ και τον Κακά, αλλά ο Στίβεν μπορεί να παίξει και σε άλλες θέσεις», δήλωσε αρχικά ο Βραζιλιάνος μέσος και συνέχισε: «Μπορεί να επιτεθεί, αλλά και να αμυνθεί εξίσου καλά. Αυτό μάλλον συμβαίνει γιατί έχει παίξει σε παραπάνω από μία θέσεις στην αρχή της καριέρας του. Ακόμη και σήμερα, όμως, είναι τόσο καλός παίκτης που μπορεί να παίξει παντού».

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x