Επικαιρότητα

Μεγάλη Τετάρτη!

Το νέο πακέτο «σκληρών» μέτρων του πρωθυπουργού, αναμένεται να εγκρίνει την Τετάρτη, το Υπουργικό Συμβούλιο. Ολονύχτιο θρίλερ σχετικά με την τύχη του 14ου μισθού.

Το νέο πακέτο «σκληρών» μέτρων του πρωθυπουργού, αναμένεται να εγκρίνει την Τετάρτη, το Υπουργικό Συμβούλιο. Ολονύχτιο θρίλερ σχετικά με την τύχη του 14ου μισθού.

Συνεδριάζει από τις 09.00 π.μ. το Υπουργικό Συμβούλιο υπό τον πρωθυπουργό. Αμέσως μετά ο κύριος Παπανδρέου θα ενημερώσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και στη συνέχεια θα συναντηθεί με τις συνδικαλιστικές οργανώσεις.
Οι τελικές ανακοινώσεις του πακέτου των επώδυνων μέτρων αναμένονται το μεσημέρι από τον υπουργό Οικονομικών ή τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, μετά την ενημέρωση του Προέδρου της Δημοκρατίας και των παραγωγικών φορέων από τον πρωθυπουργό.


Πανί με πανί…

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η κυβέρνηση αναμένεται να ανακοινώσει σημαντική περικοπή ή και κατάργηση (!) του 14ου μισθού, ενδεχομένως και μικρή μείωση του 13ου μισθού των εργαζομένων στο Δημόσιο. Κανονικά προς το παρόν, σύμφωνα με χθεσινές κυβερνητικές διαβεβαιώσεις, η καταβολή των επιδομάτων στον ιδιωτικό τομέα.

Όλοι στους δρόμους…

Συγκέντρωση (10.00) την Τετάρτη συνταξιούχων στην πλατεία Κοτζιά, μετά την απόφαση της κυβέρνησης για «πάγωμα» όλων των συντάξεων για τουλάχιστον ένα χρόνο. Ανάλογη συγκέντρωση θα πραγματοποιήσουν (11.30) εργαζόμενοι στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά μπροστά στο υπουργείο Εργασίας.

Παράσταση διαμαρτυρίας της ΑΔΕΔΥ το μεσημέρι (12.30) έξω από το υπουργείο Οικονομικών, εν όψει της 24ωρης απεργίας την μεθεπόμενη Τρίτη 16 Μαρτίου.
48ωρη απεργία των εφοριακών στις 8 και 9 του μήνα.


Χωρίς Ταξί έως τις 05.00 τα ξημερώματα της Πέμπτης όλη η χώρα.

Επιμέλεια : Ανδρέας Μορφόπουλος
Πηγή : Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x