Stoiximan Super League

Τα βρήκαν Παππάς και Νοτιάς!

Βρέθηκε λύση στο αδιέξοδο της ΑΕΚ! Ο Πέτρος Παππάς και ο Νίκος Νοτιάς βρήκαν τη χρυσή τομή στις συζητήσεις τους για τη χρηματοδότηση της ΠΑΕ και το ιδιωτικό συμφωνητικό με τον Σταύρο Αδαμίδη θα υπογραφεί και από τους δύο! Έτσι ο 36χρονος δικηγόρος έχοντας πλέον τις δεσμεύσεις που ζητούσε από τους δύο βασικούς μετόχους, θα μπορεί να ασκεί διοίκηση όχι πλέον ως εν δυνάμει πρόεδρος, αλλά και με τη… βούλα. Παίζουν με Λάρισα Σκόκο και Καράμπελας, δύσκολα ο Ζεράλντο. Θλάση ο Παυλής.

Βρέθηκε λύση στο αδιέξοδο της ΑΕΚ! Ο Πέτρος Παππάς και ο Νίκος Νοτιάς βρήκαν τη χρυσή τομή στις συζητήσεις τους για τη χρηματοδότηση της ΠΑΕ και το ιδιωτικό συμφωνητικό με τον Σταύρο Αδαμίδη θα υπογραφεί και από τους δύο! Η συμφωνία επήλθε μετά από τηλεδιάσκεψη των τριών ανδρών, η οποία διήρκεσε περίπου δύο ώρες. Έτσι ο 36χρονος δικηγόρος έχοντας πλέον τις δεσμεύσεις που ζητούσε από τους δύο βασικούς μετόχους, θα μπορεί να ασκεί διοίκηση όχι πλέον ως εν δυνάμει πρόεδρος, αλλά και με τη… βούλα. Οι υπογραφές στο ιδιωτικό συμφωνητικό αναμένονται μέχρι τη Δευτέρα, ενώ η συμφωνία επιβεβαιώνεται και από τις τρεις πλευρές.

Υπενθυμίζεται πως από το Σαββατοκύριακο είχαν παρουσιαστεί σύννεφα στις επαφές ανάμεσα σε Παππά και Νοτιά που φέρονταν να διαφωνούν για τα χρήματα που έπρεπε να βάλουν στην ομάδα (πάνω από 9 εκατ. ευρώ) προκειμένου να καλυφθεί η «τρύπα» της τρέχουσας χρήσης και κάποιες υποχρεώσεις από την επόμενη. Μάλιστα υπήρχε η πληροφορία πως ο Σταύρος Αδαμίδης ήταν στα πρόθυρα της παραίτησης.

Ένας μπελάς λιγότερος

Ευχάριστα νέα για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς στην προπόνηση της ΑΕΚ την Τετάρτη. Τόσο ο Νάτσο Σκόκο, όσο και ο Νίκος Καράμπελας επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και τέθηκαν στη διάθεσή του για το ματς του Σαββάτου με τη Λάρισα στο «Αλκαζάρ». Ο Σερβοέλληνας τεχνικός ανησυχούσε τόσο για τον πιο ποιοτικό παίκτη της ομάδας του, όσο και για τον 25χρονο Έλληνα άσο, αφού δεδομένης της απουσίας του τιμωρημένου Γεωργέα δεν υπήρχε άλλη λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Αντίθετα με τους δύο προαναφερθέντες παίκτες, ο Ζεράλντο Άλβες συνέχισε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο και δύσκολα θα παίξει στο προσεχές ματς. Ένας εκ των Γιάχιτς ή Γκέντσογλου θα τον αντικαταστήσει στην ενδεκάδα της «Ένωσης». Ο Σεμπάστιαν Σάχα ταλαιπωρείται από ίωση του αναπνευστικού και για προληπτικούς λόγους, έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Ο Μιχάλης Παυλής υπέστη θλάση στον δεξί δικέφαλο και θα απουσιάσει από τα γήπεδα για περίπου ένα μήνα. Οι Άρτσε, Κουτρομάνος και Γεωργέας έκαναν τρέξιμο στο γήπεδο, ενώ ο Ρότζερ Γκερέιρο ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης.

* Ό Βασίλης Δημητριάδης ταξίδεψε στην Κύπρο και παρακολούθησε τον φιλικό αγώνα της Κύπρου με την Ισλανδία, προφανώς για μεταγραφικούς λόγους.

Επιστροφή με ήττα για Τζεμπούρ

Την επανεμφάνισή του στην εθνική Αλγερίας έκανε ο Ράφικ Τζεμπούρ, ωστόσο η εθνική ομάδα της χώρας του γνώρισε εντός έδρας ήττα με 3-0 από τη Σερβία. Ο επιθετικός της ΑΕΚ δεν ήταν στη βασική ενδεκάδα και πέρασε σαν αλλαγή στο 63ο λεπτό αντικαθιστώντας τον Αμπντουλκαντέρ Γκεζάλ. Ο Σανέλ Γιάχιτς ήταν βασικός στο 2-1 της Βοσνίας επί της Γκάνας στο Σαράγεβο και αντικαταστάθηκε στο 63’.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x