Gossip

Τηλε-μπινελίκι, αγάπη μου!

Έχεις γυρίσει πτώμα από τη δουλειά. Έχεις χυθεί σαν γιαούρτι στον καναπέ και παλεύεις -με το ίδιο πάθος που πάλευες την επόμενη μέρα μετά το βίντεο της Τζούλιας να μην ανταλλάξεις χειραψία με κανέναν- να μη σε πάρει ο ύπνος. Ακριβώς την ώρα, λοιπόν, που το μάτι γλαρώνει και σκέψεις του στιλ «πω, ρε πούστη, πάλι θα μου τα πρήξει που κοιμήθηκα στον καναπέ» εισβάλλουν στο υποσυνείδητό σου, ακούς τις πρώτες… γαυγιές να ξεπηδάνε από το «χαζοκούτι».

Έχεις γυρίσει πτώμα από τη δουλειά. Έχεις χυθεί σαν γιαούρτι στον καναπέ και παλεύεις -με το ίδιο πάθος που πάλευες την επόμενη μέρα μετά το βίντεο της Τζούλιας να μην ανταλλάξεις χειραψία με κανέναν- να μη σε πάρει ο ύπνος.

Ακριβώς την ώρα, λοιπόν, που το μάτι γλαρώνει και σκέψεις του στιλ «πω, ρε πούστη, πάλι θα μου τα πρήξει που κοιμήθηκα στον καναπέ» εισβάλλουν στο υποσυνείδητό σου, ακούς τις πρώτες… γαυγιές να ξεπηδάνε από το «χαζοκούτι».

Γράφει ο Γιώργος Μαραθιανός

Οι τόνοι ανεβαίνουν με ρυθμούς τσουτσούνας μετά από κατάποση μιας χαχαλιάς Βιάγκρα, τα χέρια αρχίζουν να βαράνε στα τραπέζα (sic), τα πρώτα δειλά «γαμοσταυρίδια» αρχίζουν να ποτίζουν την ατμόσφαιρα…

Πριν προλάβεις, δε, να πεταχτείς από τα κλινοσκεπάσματα και να απαντήσεις «το βλέπω, το βλέπω» στα sms τύπου «βάλε Alter» που κατακλύζουν το κινητό σου, το «γλέντι» ανάβει για τα καλά!

Προσβολές -συνοδευόμενες από δάχτυλα που δείχνουν επιτακτικά- ταυτόχρονες κλεφτές ματιές στην κάμερα, παρουσιαστές-ποντικομαμές που «λυπούνται αφάνταστα για την εξέλιξη» και προχωρούν σε καίριες πυροσβεστικές παρεμβάσεις 2,5 δευτερολέπτων με αδιαπραγμάτευτα «παρακαλώ πολύ».

Το «Αβάπτιστο» παραδέχεται την αθεράπευτη καψούρα του με το τηλε-μπινελίκι, ξεθάβει «ιερές» περιπτώσεις αποθέωσής του και θυμίζει στιγμές που μετέτρεψαν αφόρητα βαρετά βράδια σε «τροφή» για αδυσώπητο χαβαλέ…

Συμπαθής μεσήλιξ-πρώην στελέχι τολμά να απαιτήσει συγγνώμη από on fire Χατζηστεφάνου… Λέγεται και «απόπειρα αυτοκτονίας»…



Ο εθνικός «μπουμπούκος» τρακάρει με τον τυφώνα-γιατρό Ανεβλαβή. Το ότι τον «φούντωσε» και αποχώρησε έπειτα σώος και… Ανεβλαβής βάζει -τη μοναδική- υποψηφιότητα για μεγαλύτερο κατόρθωμά του…



Φορμαρισμένος Αλέφας «γλεντάει» σαστισμένο Τραπεζανίδη και τον στέλνει για… χαντμπόλ!



Ο τελευταίος άνδρας-Γκλέτσος πετάει το «σπίρτο» και η Βάσια Τριφύλλη «παίρνει φωτιά» (μεταφορικά, ρε μερακλή!)



Ένα… πουλάκι χωρίζει Καψή και Κανέλλη. Το «κελάιδισμα» συνεχίζεται με πτηνά και ολοκληρώνεται με… γάιδαρο (πληροφορίες για το αν κι εκείνος «πετάει πετάει» δεν έγιναν γνωστές)



Θέλει το γουνάκι της. Απλά, κατανοητά, γενναία, ατρακάριστα…



Η γνωστή και ως «κόρη του διαλόγου», Κατερίνα Παπακώστα, πειραματίζεται με την ψυχική υγεία της Μαρίας Δαμανάκη… «Θεέ μου, Θεέ μου…»



Ο Σπύρος Χαλβατζής «ξεσπαθώνει» ενάντια στον «βιασμό» της ελληνικής γλώσσας…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x