Η εικόνα της εθνικής Γαλλίας στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι με την Ισπανία, στο οποίο ηττήθηκε με 2-0, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Φρανσουά-Μισέλ Γκονό. Ο συγκεκριμένος πολιτικός, μέσω επιστολής του προς τη γενική γραμματεία αθλητισμού της χώρας, απαιτεί την άμεση απομάκρυνση του προπονητή της ομάδας, Ρεϊμόν Ντομενέκ, θεωρώντας τον υπεύθυνο για την κακή εικόνα που παρουσιάζουν οι "τρικολόρ".
«Από αγώνα σε αγώνα η ομάδα βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στη γελοιότητα. Οι φίλαθλοι αλλά και το σύνολο του γαλλικού λαού έχει εδώ και καιρό αντιληφθεί ότι η αποκλειστική ευθύνη βαραίνει τον ίδιο τον τεχνικό, τον Ρεϊμόν Ντομενέκ», αναφέρεται στην επιστολή του πολιτικού, ο οποίος επικαλείται την περηφάνια των Γάλλων αλλά και την κρίση του χρηματοπιστωτικού συστήματος.
«Ο λαός μας έχει ήδη χτυπηθεί σκληρά από την οικονομική κρίση, δεν χρειάζεται η κατάσταση να γίνει χειρότερη από έναν εξευτελισμό της ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο το καλοκαίρι, με όλα τα διεθνή ΜΜΕ να βρίσκονται στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής», προσθέτει στην επιστολή του ο κ. Γκονό.
Επιμέλεια: Νικόλας Ακτύπης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






