Stoiximan Super League

Εργοτέλης- Ατρόμητος 1-1(Τελικό)

Ο Εργοτέλης φιλοξενεί στο Παγκρήτιο στάδιο τον Ατρόμητο σε ένα πολύ κρίσιμο ματς, για την 25η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης από το www.sportfm.gr

Ο Εργοτέλης φιλοξενεί στο Παγκρήτιο στάδιο τον Ατρόμητο σε ένα πολύ κρίσιμο ματς, για την 25η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης από το www.sportfm.gr.

90'+4' Λήξη της αναμέτρησης.

91’ ΓΚΟΛ 1-1 ο Ατρόμητος. Ο Φαβάλι "γέμισε" στην περιοχή και σε μία φάση διαρκείας, στην οποία δημιουργήθηκε αναταραχή στην άμυνα του Εργοτέλη, ο Σφακιανάκης πλάσαρε στην κενή εστία και έφερε την ισορροπία στο ματς.

82' 1-0 ο Εργοτέλης με αυτογκόλ του Μπλένχιο. Ο Γελαδάρης εκτέλεσε ένα φάουλ στο κέντρο του γηπέδου, γεμίζοντας στην περιοχή του Ατρομήτου. Ο Μπλένχιο από το ύψος της μεγάλης περιοχής πήρε την κεφαλιά, με πλάτη στο τέρμα. Η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά, μπέρδεψε τον Μιχαηλίδη και κατέληξε στα δίχτυα.

80' Αλλαγή για τον Εργοτέλη. Ο Κοιλιάρας στη θέση του Ορφανού.

73' Αλλαγή για τον Εργοτέλη. Ο Ορφανός στη θέση του Τζούνιορ

67'Ευκαιρία για τον Ατρόμητο. Ο Νάστος δοκίμασε ένα μονοκόμματο σουτ από δεξιά, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ, δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας του Δασκαλάκη.

64' Κίτρινη κάρτα στον Τάτο.

63' Κίτρινη κάρτα στον Μπαλάφα

61' Αλλαγή για τον Ατρόμητο. Ο Σφακιανάκης στη θέση του Σαρμιέντο.

58’ Ο διαιτητής απέβαλε το Νίκο Καραγεωργίου για διαμαρτυρία. Ο προπονητής του Εργοτέλη διαμαρτυρήθηκε έντονα για ένα φάουλ που δεν δόθηκε, από τον Νεμπεγλέρα στον Ρουμπάκη στο χώρο του κέντρου.

46' Έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου

45' +1' Λήξη του πρώτου ημιχρόνου

42' Κίτρινη κάρτα στον Ρουμπάκη.

33’ Δοκάρι για τον Ατρόμητο. Σε μία αντεπίθεση για την ομάδα του Γιώργου Δώνη, ο Τάτος μπήκε στην περιοχή του Εργοτέλη από δεξιά και βρέθηκε μόνος του, τετ- α –τετ με τον Δασκαλάκη. Το πλασέ που επιχείρησε σταμάτησε στην εξωτερική πλευρά του αριστερού δοκαριού της εστίας της Κρητικής ομάδας.

21' Δυνατό σουτ του Λεάλ, στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, ο Μιχαηλίδης πέφτει στην δεξιά του γωνία και αποκρούει την μπάλα.

20' Αναγκαστική αλλαγή για τον Εργοτέλη. Ο Λεάλ στη θέση του Τσεσνάουσκις

18’ Επικίνδυνη σέντρα του Γελαδάρη από αριστερά, ο Μπαζίνσκι πρόλαβε τον Τσεσνάουσκις, πριν ο τελευταίος, που τραυματίστηκε κιόλας σε αυτή τη φάση, πάρει την κεφαλιά και στείλει εξ’ επαφής την μπάλα στα δίχτυα.

12' Δυνατό σουτ του Ρουμπάκη, μπλόκαρε ο Μιχαηλίδης

8’ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο. Σε μία αντεπίθεση της ομάδας του Περιστερίου, ο Αναστασάκος βρέθηκε απέναντι από τον Δασκαλάκη, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα της κρητικής ομάδας.

7’ Ο Γελαδάρης εκτέλεσε το κόρνερ. Η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά -λόγω του δυνατού ανέμου- και κατευθυνόταν προς τα δίχτυα όταν ο Μιχαηλίδης με δυσκολία την έδιωξε και πάλι κόρνερ.

6’ Καλό σουτ του Μπέτο, εκτός της μεγάλης περιοχής, ο Μιχαηλίδης έπεσε στην αριστερή του γωνία και έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ.

3' Επικίνδυνη σέντρα του Τσεσνάουσκις από δεξιά, ο Μιχαηλίδης πρόλαβε τον Μπέτο και μπλόκαρε την μπάλα.

1' Έναρξη της αναμέτρησης

Συνθέσεις:

Εργοτέλης(Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Γελαδάρης, Κορδονούρης, Τζούνιορ, Ρουμπάκης, Σισιασβίλι, Ρομάνο, Μπαλάφας, Μπέτο, Τσεσνάουσκις(20' Λεάλ), Μπούντιμιρ

Ατρόμητος(Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Μπλένχιο, Μπαζίνσκι, Μελισσάς, Νεμπεγλέρας, Νάστος, Σαρμιέντο(61' Σφακιανάκης), Φαβάλι, Τάτος, Σαγκανόφσκι, Αναστασάκος

Διαιτητής: Π. Κωσταντινέας(Μεσσηνίας)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x