Ελλάδα

Υπέγραψε και ο Καλαϊτζίδης

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και επίσημα ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης. Ο 20χρονος άσος, που μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της περιφέρειας (1, 2 και 3), υπέγραψε το πρωί της Τετάρτης συμβόλαιο για 1+1+1 χρόνια και το απόγευμα θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα της νέας του ομάδας

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και επίσημα ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης. Ο 20χρονος άσος, που μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της περιφέρειας (1, 2 και 3), υπέγραψε το πρωί της Τετάρτης συμβόλαιο για 1+1+1 χρόνια και το απόγευμα θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα της νέας του ομάδας.

Ο πρώην άσος του Ηρακλή και μέλος της εθνικής ομάδας Νέων αποκτήθηκε μετά το ναυάγιο των προσπαθειών για την απόκτηση του Χαλπερίν, αλλά και την ανεπιτυχή απόπειρα μεταγραφής του Βαγγέλη Μόρφη από τον Πανελλήνιο. «Είναι μεγάλη ικανοποίηση να γίνεσαι μέλος μια τεράστιας ομάδας όπως ο Ολυμπιακός, που είναι το όνειρο κάθε αθλητή. Ο Ολυμπιακός κάνει μια προσπάθεια να χτίσει μια μεγάλη ομάδα και είναι σημαντικό το ότι επενδύει σε νέα παιδιά. Έχω φιλοδοξίες και θέλω να παλέψω γι’αυτούς», δήλωσε σχετικά ο ύψους 1,96μ. γκαρντ που μαζί με τους Κουίνσι Λιούις και Ρενάλντας Σεϊμπούτις θα περάσει από εργομετρικές εξετάσεις το πρωί της Πέμπτης. Οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας υποβλήθηκαν στον σχετικό έλεγχο υπό το βλέμμα του Εργοφυσιολόγου Γιώργου Ζιώγα και του γυμναστή της ομάδας Κώστα Χατζηχρήστου το πρωί της Τετάρτης.

Επόμενο μέλημα της διοίκησης της ΚΑΕ Ολυμπιακός είναι η απόκτηση ενός ικανού power forward. Διακαής πόθος είναι ο Δήμος Ντικούδης, που ωστόσο διεκδικείται εσχάτως και από τη Ρόμα, ενώ εναλλακτική λύση για τη front line είναι ο Ζίζιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x