Stoiximan Super League

Live: Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα 2-2 (Τελικό)

Ισόπαλη 2-2 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΣ Γιάννινα, για την 26η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Παρακολουθήστε live από το www.sport-fm.gr την εξέλιξη του αγώνα.

90+4' Λήξη αγώνα

90+2' Νέο δυνατό σουτ του Γιάννη Παπαδόπουλου, αποκρούει και πάλι εντυπωσιακά ο Ζαφειρόπουλος

90+1' Αντεπίθεση και πάλι για τον ΠΑΣ, ο Νικοπολίδης όμως, ο οποίος είχε βγει πολύ μακριά από την εστία του τον ανέτρεψε, αντικρύζοντας την κίτρινη κάρτα

90' Αντεπίθεση του ΠΑΣ με τον Ντιμπαλά, ο οποίος απέναντι από τον Νικοπολίδη "έσκαψε" την μπάλα, στέλνοντάς την λίγο άουτ

85' "Κεραυνός" του Γ. Παπαδόπουλου έξω από τη μεγάλη περιοχή, με τον Ζαφειρόπουλο να αποκρούει εντυπωσιακά

80' Κίτρινη κάρτα στον Γιάννη Παπαδόπουλο

79' Σέντρα του Ζαϊρί από τα αριστερά, ο Μέλμπεργκ πιάνει την καρφωτή κεφαλιά, αλλά ο Ζαφειρόπουλος την ακουμπάει ελαφρά και την στέλνει στο δεξί του δοκάρι

78' Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Γιάννης Παπαδόπουλος αντί του Λεντέσμα

77' Σουτ του Σίσιτς έξω από τη μεγάλη περιοχή, με την μπάλα να περνάει πολύ πάνω από την εστία του Νικοπολίδη

75' Ρόβας και Σίσιτς "έκρυψαν" την μπάλα, αλλά λίγο πριν πλασάρει ο τελευταίος, ο Παπαδόπουλος έδιωξε σε κόρνερ

73' Σουτ του Ζαϊρί, η μπάλα πολύ ψηλά άουτ

71' Διπλή αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Στολτίδης αντικατέστησε τον Μαρέσκα, ο οποίος αποδοκιμάστηκε, ενώ ο Λεονάρντο πήρε τη θέση του Μπράβο (τράβηγμα στον δικέφαλο).

69' Ο Ζαφειρόπουλος εκτινάχθηκε και έδιωξε σε κόρνερ τη σέντρα-σουτ του Ζαϊρί απ' τα αριστερά.

65' Ο Τοροσίδης υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ, στη συνέχεια της φάσης, από τη σέντρα του Έλληνα μπακ ο Νταρμπισάιρ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

64' Διπλή αλλαγή για τον ΠΑΣ. Ο Βάντερσον έδωσε τη θέση του στον Στάθη, ενώ ο Τζάνης στον Καζναφέρη.

60' Κίτρινη κάρτα στον Βάντερσον.

56' Ο Καζναφέρης σούταρε από πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή, ο Νικοπολίδης έπεσε στην κλειστή του γωνία και έδιωξε.

54' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, 2-2! Ο Καζναφέρης σούταρε από το ύψος της περιοχής, το σουτ που επιχείρησε κόντραρε στο πόδι του Μέλμπεργκ, άλλαξε πορεία, ξεγέλασε τον Νικοπολίδη και κατέληξε στα δίχτυα.

52' Η εκτέλεση φάουλ του Σίσιτς, έφυγε ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι.

46' Ο Τοροσίδης σέντραρε απ' τα δεξιά με στόχο τον Νταρμπισάιρ στην περιοχή, ο Ζαφειρόπουλος απέκρουσε με υπερένταση την κεφαλιά του Άγγλου επιθετικού.

46' Πρώτο σφύριγμα στο δεύτερο ημίχρονο.

45+4' Λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

45' Δύο λεπτά θα είναι ο επιπλέον χρόνος.

45' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, 2-1! Ο Νταρμπισάιρ τροφοδότησε με κεφαλιά τον Λούα Λούα, ο Κονγκολέζος επιθετικός μπήκε στην περιοχή και με σουτ νίκησε τον Ζαφειρόπουλο.

43' Ο Ζαφειρόπουλος απέκρουσε την κοντρινή προβολή του Νταρμπισάιρ, στην επαναφορά ο Λούα Λούα σούταρε απελπιστικά άουτ.

40' Από μία κίτρινη κάρτα σε Μέλμπεργκ και Μπακαγιόκο.

39' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, 1-1! Ο Νταρμπισάιρ επωφελήθηκε από μια στιμγή αδράνειας στην άμυνα του ΠΑΣ και με κοντινό σουτ ισοφάρισε άμεσα.

37' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, 1-0! Το σουτ του Μπουχάν έξω από την περιοχή κόντραρε στο πόδι του Αβ. Παπαδόπουλου, άλλαξε πορεία ξεγελώντας τον Νικοπολίδη και κατέληξε στα δίχτυα των "ερυθρολεύκων"

32' Αλλαγή για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Ζαφειρόπουλος αντικαθιστά τον Σικαλιά, ο οποίος δεν μπορεί να συνεχίσει.

20' Ακυρωθέν γκολ για τον Ολυμπιακό. Ο Αβ. Παπαδόπουλος τροφοδότησε τον Νταρμπισάιρ στην μικρή περιοχή και ο Άγγλος επιθετικός έστειλε με τακουνάκι τη μπάλα στα δίχτυα, όμως ο βοηθός τον υπέδειξε σωστά σε θέση οφσάιντ.

18' Μακρινό σουτ του Λούα Λούα στα χέρια του Σικαλιά.

13' Ο Ντάσιος σέντραρε από τη δεξιά πτέρυγα, ο Μπακαγιόκο πλάσαρε από κοντινή απόσταση, η προσπάθειά του όμως σταμάτησε στον Νικοπολίδη, που έπεσε ενστικτωδώς και έδιωξε.

11' Απ' την σέντρα του Λούα Λούα από τα δεξιά ο Νταρμπισάιρ έπιασε την κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή, αλλά έφυγε άουτ.

4' Ο Σικαλιάς μπλόκαρε σταθερά την κεφαλιά του Νταρμπισάιρ, πέφτοντας όμως συγκρούστηκε ελαφρά με το αριστερό δοκάρι, χωρίς πάντως να χτυπήσει σοβαρά.

2' Ο Καζναφέρης σούταρε -λίγα μέτρα έξω από την περιοχή- ωστόσο η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.

1' Έναρξη του αγώνα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ολυμπιακός (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Νικοπολίδης, Μπράβο (70' Λεονάρντο), Αβ. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Τοροσίδης, Μαρέσκα (70' Στολτίδης), Λεντέσμα (78' Γ. Παπαδόπουλος), Ζαϊρί, Λούα Λούα, Νταρμπισάιρ, Μήτρογλου.

ΠΑΣ Γιάννινα (Νίκος Αναστόπουλος): Σικαλιάς (32' Ζαφειρόπουλος), Ντάσιος, Βάντερσον (64' Στάθης), Μαϊστόροβιτς, Κώτσιος, Ρόβας, Καζναφέρης (64' Τζάνης), Μπουχάν, Ντιμπαλά, Μπακαγιόκο, Σίσιτς.

Διαιτητής: Ντάκος (Ξάνθης)
Βοηθοί: Γκάγκας (Λάρισας), Γεωργαράκος (Αθηνών)
Γήπεδο: «Γ. Καραϊσκάκης»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x