Stoiximan Super League

Μένει στον ΠΑΟ ο Σισέ με έναν όρο

Συνεχίζει να απασχολεί τα γαλλικά ΜΜΕ ο Τζιμπρίλ Σισέ. Ο σούπερ σταρ του Παναθηναϊκού, σε συνέντευξή του στην «Equipe», δηλώνει ότι βρήκε τη γαλήνη του στην Ελλάδα, είναι ευτυχισμένος και ότι προτιμά να αγωνίζεται στους «πράσινους» παρά να είναι αναπληρωματικός σε κάποια ευρωπαϊκή ομάδα. Έναν όρο βάζει ο πρώτος σκόρερ της Σούπερ Λίγκας για να παραμείνει στο «τριφύλλι».

Συνεχίζει να απασχολεί τα γαλλικά ΜΜΕ ο Τζιμπρίλ Σισέ. Ο σούπερ σταρ του Παναθηναϊκού, σε συνέντευξή του στην «Equipe», δηλώνει ότι βρήκε τη γαλήνη του στην Ελλάδα, είναι ευτυχισμένος και ότι προτιμά να αγωνίζεται στους «πράσινους» παρά να είναι αναπληρωματικός σε κάποια ευρωπαϊκή ομάδα. Έναν όρο βάζει ο πρώτος σκόρερ της Σούπερ Λίγκας για να παραμείνει στο «τριφύλλι». Έτοιμοι για βήμα τίτλου στην Τρίπολη.

Ο Γάλλος επιθετικός αναφέρει ότι περνάει εξαιρετικά στον Παναθηναϊκό και συγκρίνει την τωρινή του εμπειρία μόνο με τις «χρυσές» μέρες στην Οσέρ.

«Στην Ελλάδα δεν νιώθω καμία πίεση, δεν υπάρχει όλος αυτός ο κόσμος γύρω μου. Αυτό που ζω τώρα συγκρίνεται μόνο με τον πρώτο καιρό στην Οσέρ. Επιτυχία, ευτυχία, καλή διάθεση και καθόλου πονοκέφαλος. Τώρα ξέρω που έπρεπε να βρεθώ για να βρω τη γαλήνη».

Ο ποδοσφαιρικός εγωισμός του Σισέ ικανοποιείται από την αντιμετώπιση έχουν προς αυτόν οι συμπαίκτες του στην Παιανία, ενώ τονίζει ότι είναι φίλος με όλους στα αποδυτήρια.

«Είμαστε όλοι φιλαράκια στα αποδυτήρια, δεν έχω κάποια ιδιαίτερη σχέση με κάποιον συμπαίκτη μου. Είναι καλύτερα έτσι γιατί αποφεύγονται οι κλίκες. Νιώθω πολύ καλά με όλους. Ακούν τις συμβουλές μου, θέλουν να μάθουν και να βελτιωθούν. Πρώτη φορά στη ζωή μου απολαμβάνω τέτοιον σεβασμό, είναι κάτι εξαιρετικό για το εγώ μου».

Ο Γάλλος επιθετικός ξεκαθαρίζει ότι προτιμά να είναι βασικός στους «πράσινους» παρά αναπληρωματικός σε κάποια άλλη ομάδα. Για μια ακόμη φορά ο πρώτος σκόρερ της Σούπερ Λίγκας αναλύει τη φιλοσοφία του για τη ζωή γενικότερα και αποκαλύπτει ότι εφόσον ο Παναθηναϊκός αγωνιστεί στο Champions League, δεν βλέπει κανένα λόγο να αποχωρήσει.

«Δεν είμαι ακόμη έτοιμος να φύγω. Αν είναι να πάω σε κάποια μεγαλύτερη ευρωπαϊκή ομάδα και να είμαι αναπληρωματικός, προτιμώ να μείνω εδώ. Φυσικά, αν μου γινόταν κάποια πρόταση, θα ήταν μια δύσκολη απόφαση γιατί είμαι 29 ετών και ίσως η επόμενη να είναι και η τελευταία. Θέλω η καριέρα μου να τελειώσει με καλό τρόπο γιατί είχα αρκετές κακοτυχίες στη ζωή μου. Το ιδανικό για μένα θα ήταν να βρω την κατάλληλη ισορροπία ως άνθρωπος και ποδοσφαιριστής. Στον Παναθηναϊκό είναι πιθανό να συμβεί αυτό, με την προϋπόθεση η ομάδα να παίξει στο Champions League».

Η καταπληκτική χρονιά που κάνει ο Σισέ και η πρόσφατη κλήση του μετά από καιρό στην εθνική Γαλλίας, τον έχει επαναφέρει δυναμικά στο ποδοσφαιρικό προσκήνιο. Ο Γάλλος φαίνεται ότι δύσκολα θα ξεχάσει όσα βρήκε στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό, αν και εφόσον κληθεί να λάβει αποφάσεις για το μέλλον του.

Επιμέλεια: Νικόλας Ακτύπης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x