Stoiximan Super League

Πολλαπλά κέρδη

Άνεμος αισιοδοξίας πνέει στην ΑΕΚ μετά τη νίκη και την καλή εμφάνιση στο 3-0 επί της Καβάλας. Αποφασισμένοι για Champions League οι «κιτρινόμαυροι», που κέρδισαν Μανωλά και Γκέντσογλου από το χθεσινό ματς. Όλα έτοιμα για τη γενική συνέλευση της Δευτέρας που θα χρίσει πρόεδρο τον Σταύρο Αδαμίδη. Πώς διαμορφώνεται η μετοχική σύνθεση.

Άνεμος αισιοδοξίας πνέει στην ΑΕΚ μετά τη νίκη και την καλή εμφάνιση στο 3-0 επί της Καβάλας. Οι «κιτρινόμαυροι» πραγματοποιώντας μία από τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις πέτυχαν την ευρύτερη νίκη τους στη Σούπερ Λίγκα και άφησαν πίσω τους το κακό πρόσωπο στα παιχνίδια με Εργοτέλη και Λάρισα. Παράλληλα πλέον βρίσκονται σε απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες τους έχοντας εξασφαλίσει τη συμμετοχή στα play-offs, όπου θα διεκδικήσουν το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League.

Ο Σταύρος Αδαμίδης έδωσε ένα επιπλέον κίνητρο για αυτό, υποσχόμενος πριμ 500.000 ευρώ, ενώ αν η «Ένωση» περάσει το πρώτο εμπόδιο για τους ομίλους οι παίκτες της θα μοιραστούν άλλα 500.000 ευρώ. Ασφαλώς αν περάσουν και το δεύτερο εμπόδιο και μπουν στους χρυσοφόρους ομίλους, θα πάρουν ακόμη περισσότερα χρήματα.

Αγωνιστικά οφέλη

Η ΑΕΚ διατήρησε για τρίτο συνεχές εντός έδρας ματς το μηδέν στην άμυνα. Μεγάλη συμβολή σε αυτό είχαν οι δύο νεότεροι παίκτες στην ενδεκάδα της, ο 19χρονος Σάββας Γκέντσογλου που αρίστευσε ως αμυντικός χαφ, αλλά και ο 18χρονος Κώστας Μανωλάς, που στην παρθενική του επίσημη συμμετοχή με την «Ένωση» (είχε πέρυσι έξι εμφανίσεις με το Θρασύβουλο) έδειξε εξαιρετικά στοιχεία και άφησε πολλές υποσχέσεις.

Ώρα αλλαγής

Η νέα εποχή στα διοικητικά της ΠΑΕ ΑΕΚ αρχίζει τη Δευτέρα. Η γενική συνέλευση θα αναδείξει το νέο σχήμα, με τον Σταύρο Αδαμίδη να αναλαμβάνει κι επίσημα καθήκοντα προέδρου. Ο 36χρονος δικηγόρος παρακολούθησε τον αγώνα του Σαββάτου με τους Χάρη Κοσμάτο, Κωνσταντίνο Καπετανάκη και Δημήτρη Καψή, που θα τον πλαισιώσουν στο νέο ΔΣ. Παρών στη γενική συνέλευση θα είναι ο μεγαλομέτοχος Νίκος Νοτιάς, που αναμένεται εντός της ημέρας από τη Νέα Υόρκη, πιθανότατα όχι όμως και ο Πέτρος Παππάς. Ο πρώτος θα διατηρήσει την πλειοψηφία των μετοχών με 40%, ενώ ο δεύτερος θα κρατήσει ένα ποσοστό 25-30% δίνοντας 10-15% στον Σταύρο Αδαμίδη.

Και μετά… Τούμπα

Η προσοχή των ανθρώπων της ΑΕΚ στρέφεται πλέον στο ντέρμπι της επόμενης Κυριακής απέναντι στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όπου στόχος είναι η νίκη για να διατηρηθεί σε χαμηλά επίπεδα η διαφορά από τους προπορευόμενους εν όψει και των play-offs. Στον αγώνα αυτό επανέρχεται ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, που εξέτισε την τιμωρία του, ενώ αναμένεται να είναι ετοιμοπόλεμοι-ξεπερνώντας τους τραυματισμούς τους-και οι Ζεράλντο και Μάκος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x