Stoiximan Super League

Αναστόπουλος: «Αργεί να ξημερώσει»

Ο βαθμός στο «Καραϊσκάκη» ήταν πολύτιμος για τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά υπάρχει ακόμη… δρόμος για την εξασφάλιση της σωτηρίας, όπως δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αναστόπουλος. «Ακόμη αργεί να ξημερώσει. Δεν θα μείνουμε στο χθεσινό ματς», τόνισε ο τεχνικός των Ηπειρωτών. «Όλες οι μεγάλες ομάδες κάνουν τον κύκλο τους», το σχόλιό του για τον Ολυμπιακό. «Μπορούσαμε τη νίκη», ο Γιάννης Στάθης.

Ο βαθμός στο «Καραϊσκάκη» ήταν πολύτιμος για τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά υπάρχει ακόμη… δρόμος για την εξασφάλιση της σωτηρίας, όπως δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αναστόπουλος. «Ακόμη αργεί να ξημερώσει. Δεν θα μείνουμε στο χθεσινό ματς», τόνισε ο τεχνικός των Ηπειρωτών. «Όλες οι μεγάλες ομάδες κάνουν τον κύκλο τους», το σχόλιό του για τον Ολυμπιακό. «Μπορούσαμε τη νίκη», δήλωσε ο Γιάννης Στάθης.

Αναλυτικά, ο Νίκο Αναστόπουλος μίλησε στον πρώτο αθλητικό σταθμό της χώρας:

Για την ισοπαλία απέναντι στον Ολυμπιακό: «Δείξαμε και χθες ότι είμαστε μία ομάδα που σε όποιο γήπεδο κι αν παίζει, μπορεί να κερδίσει ή τουλάχιστον να παίξει μπάλα. Όπως εξελίχτηκε το ματς στο δεύτερο μέρος ήταν διαφήμιση του ποδοσφαίρου. Και οι δύο ομάδες έκαναν φάσεις και θα μπορούσαν να κερδίσουν».

Για την απόδοση των παικτών του: «Όλοι οι παίκτες κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια. Για να πάρεις αποτέλεσμα στο ‘Καραϊσκάκη’ χρειάζεται πολύ τρέξιμο, πολύ μυαλό, πειθαρχία, τακτική και πάνω από όλα διάθεση. Κάθε ποδοσφαιριστής πρέπει να είναι σε ετοιμότητα για να προσφέρει όταν το κρίνει ο προπονητής. Είναι υποχρέωσή του. Ίσως είμαι ο μοναδικός που πιστεύει στους παίκτες περισσότερο από ό,τι οι ίδιοι στους εαυτούς τους. Τους είπα στο ημίχρονο πως δεν είχε τελειώσει τίποτα. Ήμασταν καταπληκτικοί στα πρώτα 40 λεπτά, ξέραμε πως ο Ολυμπιακός έχει αργούς παίκτες στο κέντρο και θέλαμε να χτυπήσουμε στην κόντρα. Κατεβήκαμε να παίξουμε την μπάλα μας, αυτή που ξέρουμε και μπορούμε, χωρίς σκοπιμότητες, για να το διασκεδάσουμε και πήραμε έναν πολύτιμο βαθμό».

Για την επόμενη μέρα στον ΠΑΣ Γιάννινα: «Ακόμη αργεί να ξημερώσει… Έχουμε πολλούς αγώνες μπροστά μας και στα παιχνίδια που υπολείπονται χρειάζονται εμφανίσεις σαν τη χθεσινή. Δεν θα μείνουμε στο χθεσινό. Πανηγυρίσαμε, η ισοπαλία μάς βοήθησε βαθμολογικά και ψυχολογικά, αλλά κοιτάμε το επόμενο ματς. Ο Ατρόμητος είναι πολύ καλή ομάδα, με πολύ καλό προπονητή και θα πρέπει να νικήσουμε για να έχει αξία ο βαθμός στο Καραϊσκάκη. Εμείς έχουμε περισσότερο κίνητρο από τον αντίπαλο και με τη βοήθεια του κόσμου μας θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το παιχνίδι. Δυστυχώς με την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, για μας το γήπεδό μας είναι μειονέκτημα».

Για την αγωνιστική εικόνα του Ολυμπιακού: «Από την αρχή δεν τσούλισε το πράγμα όπως είχε σχεδιαστεί. Οι αλλαγές προπονητών μπορεί να δημιούργησαν κάποιο πρόβλημα, τα αποτελέσματα δεν ήταν καλά και η κατάσταση έγινε ακόμη πολύ δύσκολη. Όλες οι μεγάλες ομάδες παγκοσμίως κάποια στιγμή κάνουν τον κύκλο τους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x