Super League 2

Β’ Εθνική: Κορυφή για Κέρκυρα, ισόπαλο το ντέρμπι

Η Κέρκυρα εκμεταλλεύτηκε τον παράγοντα έδρα, πανηγυρίζοντας τη νίκη 3-2 επί του Διαγόρα Ρόδου, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής. Οι Φαίακες έπιασαν προσωρινά στην κορυφή τον Ολυμπιακό Βόλου, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν ένα ματς λιγότερο. Δεν ανέδειξε νικητή το ντέρμπι ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον ΟΦΗ (1-1).

Η Κέρκυρα εκμεταλλεύτηκε για ακόμη μία φορά τον παράγοντα έδρα, πανηγυρίζοντας τη νίκη με σκορ 3-2 επί του Διαγόρα Ρόδου, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής. Οι Φαίακες έπιασαν προσωρινά στην κορυφή τον Ολυμπιακό Βόλου, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν ένα ματς λιγότερο. Δεν ανέδειξε νικητή το ντέρμπι ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον ΟΦΗ, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1. Δείτε τι έγινε στην Γ’ Εθνική.

Η εικόνα της αγωνιστικής:

Η Κέρκυρα μετά από καιρό έδειξε το καλό της πρόσωπο, όμως λίγο έλλειψε να χάσει το παιχνίδι μέσα από τα χέρια της. Οι Φαίακες για ακόμη μία φορά εκμεταλλεύτηκαν τη δυνατή τους έδρα και πήραν τη νίκη με 3-2 επί του Διαγόρα Ρόδου.

Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ προηγήθηκε με 3-0 (37' Φλαβίνιο, 48' πεν Τσίγκας, 55' Μπερνς), όμως οι Ροδίτες παραλίγο να κάνουν το...θαύμα. Οι φιλοξενούμενοι μέσα σε πέντε λεπτά κατάφεραν να πετύχουν δύο τέρματα (72' Ακόστα, 77' Ταραχούλσκι) και να μειώσουν σε 3-2, όμως δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν την ανατροπή, με την Κέρκυρα να παίρνει τη νίκη.

Έτσι, μετά το σημερινό αποτέλεσμα, οι Φαίακες έπιασαν στην κορυφή τον Ολυμπιακό Βόλου (51 βαθμούς και οι δύο ομάδες), με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν, όμως, ένα ματς λιγότερο.

Χωρίς νικητή το ντέρμπι. Παναιλωτικός και ΟΦΗ έμειναν στο 1-1 στο Αγρίνιο, με τους Κρητικούς να χάνουν έδαφος, σε ότι αφορά το κυνήγι της δεύτερης θέσης.

Ο ΟΦΗ κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 26’ με τον Ζορμπά, όμως οι γηπεδούχοι έφεραν στα ίσα το ματς με το τέρμα του Δημούτσου στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Σταθερά στην πέμπτη θέση ο Παναιτωλικός με 38 βαθμούς.

Μένει πίσω ο Εθνικός Αστέρας. Η ομάδα της Καισαριανής γνώρισε εντός έδρας ήττα με σκορ 1-0 από την Ηλιούπολη και έχασε την ευκαιρία να βρεθεί κοντά στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι-οφ.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι, μετά το τέρμα που πέτυχε η Ηλιούπολη, υπήρξε πεντάλεπτη διακοπή, αφού παράγοντες του Εθνικού Αστέρα εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον διαιτητή, καθώς θεώρησαν πως το γκολ που πέτυχαν οι φιλοξενούμενοι ήταν από θέση οφσάιντ.

Ανεβαίνει η Ρόδος μετά και τη σημερινή σπουδαία νίκη με σκορ 2-0 στο «σμαραγδένιο» νησί επί της Καλαμάτας, ξεφεύγοντας από την επικίνδυνη ζώνη.

Τα αποτελέσματα:

Σάββατο 13/03/10

Εθνικός-Αγροτικός Αστέρας 2-2
(20’,48’ Ροντρίγκο – 33’ Σύρος, 90’+3’ Βαγγελόπουλος)

Κυριακή 14/03/10

Αιγάλεω-Πιερικός 0-1
(70' πεν Πέντα)

Κέρκυρα-Διαγόρας 3-2
(37' Φλαβίνιο, 48' πεν Τσίγκας, 55' Μπερνς-72' Ακόστα, 77' Ταραχούλσκι)

Εθνικός Αστέρας-Ηλιούπολη 0-1
(13' Στεφανίδης)

Παναιτωλικός-ΟΦΗ 1-1
(45' Δημούτσος-26' Ζορμπάς)

Δόξα Δράμας-Πανσερραϊκός 1-1
(49' Πακάλτσης-9' Παπάζογλου)

Ρόδος-Καλαμάτα 2-0
(33' αυτ Παπουτσής, 55' Ιραλά)

Δευτέρα 15/03/10

Αναγέννηση Καρδίτσας-Ολυμπιακός Βόλου (18:00)
Θρασύβουλος-Ιωνικός (19:00)

Η επόμενη (26η) αγωνιστική

Αγροτικός Αστέρας-Κέρκυρα
Διαγόρας-Παναιτωλικός
Ηλιούπολη-ΟΦΗ
Ιωνικός-Αναγέννηση Καρδίτσας
Καλαμάτα-Εθνικός
Ολυμπιακός Βόλου-Αιγάλεω
Πανσερραϊκός-Ρόδος
Πιερικός-Εθνικός Αστέρας
Θρασύβουλος-Δόξα Δράμας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x