Stoiximan Super League

Αλέφαντος: «Πάω και για μία μέρα στον Ολυμπιακό»

Κάτι παραπάνω από απλώς… θετικός στο ενδεχόμενο να καθίσει στον πάγκο του Ολυμπιακού δήλωσε ο Νίκος Αλέφαντος, μιλώντας στο . Ωστόσο δεν επιβεβαίωσε πως έχει δεχτεί σχετική κρούση από τη διοίκηση των «ερυθρολεύκων».

Κάτι παραπάνω από απλώς… θετικός στο ενδεχόμενο να καθίσει στον πάγκο του Ολυμπιακού δήλωσε ο Νίκος Αλέφαντος, μιλώντας στο www.sday.gr. Ωστόσο δεν επιβεβαίωσε πως έχει δεχτεί σχετική κρούση από τη διοίκηση των «ερυθρολεύκων».

«Στον Ολυμπιακό του Κόκκαλη πάω και για μία μέρα. Εγώ δεν θέλω να παίρνω παλιανθρωπίστικα λεφτά, θέλω δόξα», τόνισε και πρόσθεσε: «Εγώ ποτέ δεν θα πω δώστε μου χρόνο. Δεν φοβάμαι ποτέ. Πιστεύω στους παίκτες του Ολυμπιακού. Τους χρειάζεται απλώς μια καλή προπόνηση. Αυτοί οι παίκτες ξέμειναν, γιατί δεν έκαναν καλή προπόνηση». Όσο για το ενδεχόμενο να είναι στον πάγκο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή, ανέφερε: «Εγώ ξέρω τι θα κάνω. Ξέρω τι χρειαζόμαστε για να πάρουμε τη νίκη. Αυτό που είναι να κάνω θα το κάνω και θα δείτε ότι θα φύγουμε νικητές από το Ολυμπιακό Στάδιο».

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο www.sday.gr.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x