Stoiximan Super League

Το «μάθημα» του Ζαγοράκη

Την πλήρη ευθύνη για τη στάση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πριν από το ντέρμπι με τον Άρη έχει αναλάβει ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Ο πρόεδρος του «Δικεφάλου» θεωρεί ότι λανθασμένα εμπιστεύτηκε όσους τον διαβεβαίωναν πριν από τον αγώνα ότι ο Ηλίας Σπάθας θα παίξει την ομάδα του 50%-50%.

Την πλήρη ευθύνη για τη στάση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πριν από το ντέρμπι με τον Άρη έχει αναλάβει ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Ο πρόεδρος του «Δικεφάλου» θεωρεί ότι λανθασμένα εμπιστεύτηκε όσους τον διαβεβαίωναν πριν από τον αγώνα ότι ο Ηλίας Σπάθας θα παίξει την ομάδα του 50%-50%. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ανησυχούσαν για το παιχνίδι του ρέφερι του Συνδέσμου Πειραιά, αλλά ο «Ζαγόρ» εμφανιζόταν σίγουρος ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά.

«Εκανα λάθος», έλεγε και ξανάλεγε στους συνεργάτες του το βράδυ της Κυριακής. «Αυτό, όμως, δεν θα ξαναγίνει», τόνισε ο Ζαγοράκης, υποστηρίζοντας ότι η ομάδα του μπήκε εντελώς απροστάτευτη κι ανυποψίαστη στο γήπεδο. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ επικοινώνησε με τον ομόλογό του στην ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο, στον οποίο εξέφρασε τα παράπονά του για τη διαιτησία του κ. Σπάθα. «Τώρα μπορούν να τον ορίσουν και πάλι στην Τούμπα για τους αγώνες των πλέι οφ», φέρεται να είπε ο Ζαγοράκης στον κ. Πιλάβιο.

Εν τω μεταξύ, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ περιμένει την κλήση του σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή, ύστερα από όσα κατέγραψε ο κ. Σπάθας στο φύλλο αγώνα. Ο Ζαγοράκης κατηγορείται ότι έβρισε τον Πειραιώτη διαιτητή κατά την επίσκεψή του στα αποδυτήρια των διαιτητών. Υπενθυμίζεται ότι τα παράπονα του «Δικεφάλου» αφορούν τον πειθαρχικό έλεγχο.

* Μετά τον Βλάνταν Ίβιτς, και ο Λίνο αναμένεται πολύ σύντομα να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Οι «ασπρόμαυροι» φέρονται να βρίσκονται πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία με τον Βραζιλιάνο αριστερό μπακ της ομάδας. Το επόμενο διάστημα αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο εκπρόσωπος του παίκτη για να δώσουν οι δύο πλευρές τα χέρια.

* Στους αγώνες με τη Λάρισα στην 28η και την Καβάλα στην 29η αγωνιστική θα εκτίσει ο Πάμπλο Γκαρσία την ποινή των δύο αγωνιστικών. Ο Ουρουγουανός συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες στο ντέρμπι με τον Άρη και ο Φερνάντο Σάντος δεν θα υπολογίζει στις υπηρεσίες του στα συγκεκριμένα ματς. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο όριο καρτών βρίσκονται και οι Σορλέν, Μαλεζάς, Λίνο –έχουν από τρεις– και ο Κοντρέρας που έφθασε τις εννέα. Από το ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ θα λείψουν οι τιμωρημένοι Βιεϊρίνια και Σνάουτσνερ.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x