Αγγλία

Τραυμάτισε πολίτη και δεν σταμάτησε ο Τέρι!

Σαν να μην έφτανε ο αποκλεισμός της Τσέλσι από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ, η βραδιά της Τρίτης για τον Τζον Τέρι συνεχίσθηκε ακόμη χειρότερα. Ο αρχηγός της ομάδας του Λονδίνου -σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες- τραυμάτισε με το αυτοκίνητό του έναν υπάλληλο ασφαλείας του «Στάμφορντ Μπριτζ», με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε αλκοτέστ και να ανακριθεί από τις αστυνομικές αρχές.

Σαν να μην έφτανε ο αποκλεισμός της Τσέλσι από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ, η βραδιά της Τρίτης για τον Τζον Τέρι συνεχίσθηκε ακόμη χειρότερα.

Ο αρχηγός της ομάδας του Λονδίνου -σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες- τραυμάτισε με το αυτοκίνητό του έναν υπάλληλο ασφαλείας του «Στάμφορντ Μπριτζ», με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε αλκοτέστ και να ανακριθεί από τις αστυνομικές αρχές.

«Δεχθήκαμε τηλεφώνημα στις 23.13 (01.13 ώρας Ελλάδος) την Τρίτη από το Στάμφορντ Μπριτζ για έναν τραυματισμό ενός πολίτη από ένα αυτοκίνητο», αναφέρει εκπρόσωπος των Αρχών στην ιστοσελίδα Goal.com.

«Οι αρχές διαπίστωσαν ότι ένας άνδρας ηλικίας 35 ετών βρέθηκε με σπασμένο πόδι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ο οδηγός ενός μαύρου 4χ4 αυτοκινήτου δεν σταμάτησε. Δεν έχει γίνει κάποια σύλληψη αλλά μόνο ανακρίσεις», κατέληξε.

Σύμφωνα με άτομα που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στον χώρο, ο Τζον Τέρι ήταν ο οδηγός που τραυμάτισε τον υπάλληλο, στην προσπάθειά του να ξεφύγει από οπαδούς που τον ακολουθούσαν.

Ο Φιλ Χαλ, εκπρόσωπος του Τέρι, έριξε ευθύνες στους παπαράτσι και υποστήριξε ότι ο Τέρι προσπάθησε να ξεφύγει, χωρίς όμως να καταλάβει ότι χτύπησε κάποιον άνθρωπο.

«Ο Τζον έβγαινε από το πάρκινγκ και ήταν περιτριγυρισμένος από παπαράτσι. Δεν οδηγούσε γρήγορα. Υπήρχαν και οπαδοί, μάλιστα, που έλεγαν στους φωτογράφους να απομακρυνθούν», τόνισε ο Χαλ στο Goal.com.

«Ο Τζον δέχθηκε τηλεφώνημα από την αστυνομία περίπου μία ώρα μετά το περιστατικό και εθελοντικά πήγε για να υποβληθεί σε αλκοτέστ και να απαντήσει σε ερωτήσεις των αστυνομικών», κατέληξε και ενημέρωσε ότι ο Τέρι επικοινώνησε με τον υπάλληλο ασφαλείας και τους ζήτησε συγγνώμη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x