Stoiximan Super League

Μάτια παντού

Την απόφαση να πλαισιώσει τον Άρναρ Γκρέταρσον στο τμήμα σκάουτινγκ με συνεργάτες οι οποίοι θα «χτενίζουν» τις αγορές της Ευρώπης και του υπόλοιπου κόσμου προς αναζήτηση ταλαντούχων ποδοσφαιριστών έχει πάρει η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ. Ξένοι «ανιχνευτές» ταλέντων, αλλά και Έλληνες παλαίμαχοι παίκτες θα προστεθούν στο τιμ. Φήμες για επιτελικό ρόλο του Σαβέφσκι. Οριστικά απών από το ματς με τον ΠΑΟΚ ο Ζεράλντο, πιθανότατα παραμένει βασικός ο Γκέντσογλου.

Την απόφαση να πλαισιώσει τον Άρναρ Γκρέταρσον στο τμήμα σκάουτινγκ με συνεργάτες οι οποίοι θα «χτενίζουν» τις αγορές της Ευρώπης και του υπόλοιπου κόσμου προς αναζήτηση ταλαντούχων ποδοσφαιριστών έχει πάρει η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ. Δεδομένων των περιορισμένων οικονομικών δυνατοτήτων του συλλόγου, πρόθεση των διοικούντων είναι να εντοπίζονται εγκαίρως και προτού οι τιμές τους πάρουν την ανιούσα ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές που θα αξιοποιούνται από τον προπονητή.

Το τμήμα σκάουτινγκ, που αναδιαρθρώνεται, θα στελεχωθεί με «ανιχνευτές» από το εξωτερικό, αλλά και Έλληνες παλαιμάχους ποδοσφαιριστές, που θα έχουν συγκεκριμένες ζώνες… ευθύνης. Κάποιες πηγές αναφέρουν πως θέση, ίσως και κομβική, θα πάρει ο Τόνι Σαβέφσκι.

Αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα αποκτηθούν και ποδοσφαιριστές έτοιμοι να προσφέρουν αμέσως, εγνωσμένης αξίας και μεγάλης εμπειρίας. Μεταξύ των μεταγραφικών στόχων είναι και ο Νίκος Λυμπερόπουλος, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Μιλά με Λίβερπουλ

Ο Κρίστιαν Νέμεθ εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει στην ΑΕΚ ακούγοντας και τις διαβεβαιώσεις του Σταύρου Αδαμίδη περί συνέπειας της νέας διοίκησης στις πληρωμές και «μετακόμισης» από τους Θρακομακεδόνες στο νέο προπονητικό κέντρο. Ο Σταύρος Αδαμίδης θα επικοινωνήσει με τη Λίβερπουλ για να εξασφαλίσει την επέκταση του δανεισμού του Ούγγρου επιθετικού, ωστόσο το ταξίδι του στο Λονδίνο (θα επιστρέψει για το ματς της Τούμπας) δεν συνδέεται με το θέμα αυτό.

Οριστικά εκτός ο Ζεράλντο

Απών και από το ματς με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή θα είναι ο Ζεράλντο Άλβες, καθώς συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα. Ο Πορτογάλος αμυντικός τέθηκε νοκ άουτ, αλλά ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έχει αρκετές επιλογές για να καλύψει το κενό. Ο Μαϊστόροβιτς επανέρχεται από τιμωρία, ο Μανωλάς έδειξε πως μπορεί να προσφέρει, ο Γιάχιτς είναι πάντα διαθέσιμος είτε ως στόπερ είτε ως αμυντικό χαφ, ενώ ετοιμοπόλεμος είναι πλέον και ο Γιώργος Αλεξόπουλος. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός δεν έκανε δοκιμές ούτε στην προπόνηση της Τετάρτης, αλλά δεν αναμένονται μεγάλες διαφοροποιήσεις στο βασικό σχήμα. Ο Γκέντσογλου φαίνεται να κερδίζει τη θέση του δεύτερου αμυντικού χαφ, ενώ ο πιο έμπειρος Γιάχιτς θα αποτελέσει τον παρτενέρ του Μαϊστόροβιτς αντί του νεαρού Μανωλά. Μία θέση στα χαφ θα διεκδικήσουν Μαντούκα και Λεονάρντο, ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιος από τους Γεωργέα ή Καράμπελα θα είναι στο αριστερό άκρο της άμυνας.

* Οι ποδοσφαιριστές ενημερώθηκαν πως θα έχουν τέσσερις ημέρες άδεια το Πάσχα. Συγκεκριμένα, θα προπονηθούν το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης και θα επιστρέφουν το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x