Stoiximan Super League

Ο Άρης φέρνει αλλαγές

Στον ΠΑΟΚ θέλουν να αφήσουν πίσω τους το ντέρμπι με τον Άρη, αλλά η αλήθεια είναι ότι η ήττα με 2-0 σκορ του άφησε «πληγές». Στη διοίκηση είναι εξοργισμένοι με τη διαιτησία του Σπάθα και με όσα συνέβησαν στο «Κλ. Βικελίδης», την ώρα που ο Φερνάντο Σάντος ετοιμάζει αλλαγές ενόψει του νέου ντέρμπι με την ΑΕΚ. Κουτσιανικούλης και Αραμπατζής «χτυπούν» την πόρτα της ενδεκάδας. «Μουδιασμένος» ο κόσμος.

Στον ΠΑΟΚ θέλουν να αφήσουν πίσω τους το ντέρμπι με τον Άρη, αλλά η αλήθεια είναι ότι η ήττα με 2-0 σκορ του άφησε «πληγές». Στη διοίκηση είναι εξοργισμένοι με τη διαιτησία του Σπάθα και με όσα συνέβησαν στο «Κλ. Βικελίδης», την ώρα που ο Φερνάντο Σάντος ετοιμάζει αλλαγές ενόψει του νέου ντέρμπι με την ΑΕΚ. Κουτσιανικούλης και Αραμπατζής «χτυπούν» την πόρτα της ενδεκάδας.

Την ώρα που ο Θοδωρής Ζαγοράκης έχει περάσει στην «αντεπίθεση» εναντίον του Ηλία Σπάθα, ζητώντας την απομάκρυνσή του από τους πίνακες της ΚΕΔ, ο Φερνάντο Σάντος προσπαθεί να περάσει στους παίκτες του το μήνυμα της επόμενη μέρας, που δεν είναι άλλο από το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο Πορτογάλος τεχνικός θεωρεί ότι η ομάδα του δεν έχει απωλέσει ακόμα τις ελπίδες της για το πρωτάθλημα, γι’ αυτό κιόλας θα ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές του τη νίκη με την Ένωση.

Στο κρίσιμο ντέρμπι των δύο «δικεφάλων», ο Σάντος δεν θα έχει στη διάθεση τους τον Σνάουτσνερ, αλλά και τον Βιεϊρίνια, η απουσία του οποίου τον «πονοκεφαλιάζει» περισσότερο. Δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά όμως, και ήδη ετοιμάζει τους αντικαταστάτες τους οι οποίοι θα είναι -κατά πάσα πιθανότητα- οι Αραμπατζής και Κουτσιανικούλης. Αυτούς δοκιμάζει στις τελευταίες προπονήσεις (το έκανε και την Πέμπτη), ενώ οι υπόλοιποι εννέα θα είναι οι… γνωστοί. Χαλκιάς, Κοντρέρας, Μαλεζάς, Λίνο, Γκαρσία, Βιτόλο, Ίβιτς, Σορλέν, Μουσλίμοβιτς.

Επηρεασμένος ο κόσμος

Η ήττα από τον «αιώνιο» αντίπαλο, Άρη, επηρέασε αρνητικά τον κόσμο της ομάδας που σε αντίθεση με τα ντέρμπι που είχαν προηγηθεί (με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Άρη) δεν κινείται με τον ίδιο ρυθμό για την αγορά εισιτηρίων. Ίσως, μάλιστα, να είναι το πρώτο ντέρμπι που δεν θα υπάρξει sold-out, αν και οι οπαδοί του «δικεφάλου του Βορρά» έχουν αποδείξει φέτος ότι στηρίζουν την ομάδα στα δύσκολα.

Επιμέλεια: Βαγγέλης Αυγουστής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x