Gossip

“Oh, f..k off. It’s a joke”

.

Δοξάζει τον JONLAJOIE ο Κώστας Τσούγκος

Αν -όπως αποκάλυψε η αγγλική εφημερίδα «Sun»- η Κρίσταλ Πάλας θα περάσει στα χέρια του «μαμιά» όλων των γειτονιών τούτου του πλανήτη, του Puff Duddy(έτσι τον μάθαμε), και τα φαρδιά παντελόνια, που συνοδεύουν τη μαγκιά του που ξεχειλίζει, εισέλθουν και στο χώρο του ποδοσφαίρου, τότε δεν μας μένει άλλη λύση…

Θα πιαστούμε όλοι χέρι-χέρι και θα πηδηχτούμε από το αριστερό παραθυράκι της εστίας του τερματοφύλακα της χρυσής ενδεκάδας των 00’. Από εκεί ακριβώς, όπου έστειλε συστημένη την μπαλίτσα από τα σαράντα μέτρα ο Σκόκο, πριν δύο μήνες και βάλε στο «Καραϊσκάκη», στερώντας από τον Πειραιά τον τίτλο και επανέλαβε τον άθλο του ο Γκουρκίφ της Μπορντό, τσεκουρώνοντας τα όνειρα του Πρωταθλητή για πρόκριση στους «8» του Champions League.

Όλοι όμως, αν ήμασταν λίγο πιο υποψιασμένοι, δεν θα συνέβαινε τίποτα από τα παραπάνω. Οι μάγκες με τα στραβά καπέλα και το ύφος των χιλίων καρδιναλίων, δεν θα έβρισκαν πρόσφορο έδαφος να μας τα κάνουν τσουρέκια εδώ και μία δεκαετία -με ρίμες του… ποδιού- για την πολυτάραχη ζωή τους αλλά και τις αξιέπαινες επιδόσεις τους στο SEX, ούτε η «ομάδα» του... Τιμούρ Κετσπάγια, του Ζίκο και του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς θα βρισκόταν εκτός των στόχων που είχε θέσει στην αρχή της σεζόν.

Κάπου εδώ, όμως, θα μπει στο θέμα μας μία μεγάλη προσωπικότητα του διαδικτύου για να επαναφέρει τις ισορροπίες με τον δικό του τρόπο. O λόγος για τον ΗΡΩΑ JONLAJOIE, που όταν του ζήτησαν να περιγράψει τον εαυτό του με λίγες λέξεις, είπε: «Είμαι ένα μέλος του συγκροτήματος Backstreet Boy’ s, οι οποίοι με ξεφορτώθηκαν πριν γίνουν διάσημοι, επειδή έμαθαν ότι είχα καρκίνο».

Σε αυτόν τον άνθρωπο, που πολλοί ίσως να τον ξέρουν και ως “Everyday Normal Guy”, χρωστάμε πολλά. Κατάγεται από τον Καναδά, είναι κωμικός και παρά το γεγονός ότι παρουσιάζει τον εαυτό του ως ντροπαλό με τις γυναίκες, υποστηρίζοντας ότι τα βρίσκει πολύ καλύτερα με την παλάμη του(!), έχει γίνει γνωστός σε ολόκληρο τον πλανήτη μέσω του you tube. Φυσικά, στην πορεία του δεν έχει αναφερθεί ποτέ στον Ολυμπιακό, γιατί δεν τον γνωρίζει, αλλά σε κάτι τύπους σαν τον Puff Daddy -που θέλει να αγοράσει και ποδοσφαιρική ομάδα- έχει βάλει γυαλιά!

Είναι η καλύτερη απάντηση στους MC’ s του τύπου "Eminem" και "Puff Daddy'' που παίρνουν τον εαυτό τους πολύ στα σοβαρά αλλά και όλων όσων κατέχουν αυτοκίνητα που... κάνουν σούζες. Απολαύστε τον:



Το “Everyday normal Guy” ήταν το πρώτο βίντεο που ανέβασε ο JONLAJOIE στο you tube και αυτή τη στιγμή έχει παραπάνω από 14 εκατομμύρια «views». Η δημιουργία του “Everyday normal Guy 2” ήταν θέμα χρόνου:



Στο ‘WTF COLLECTIVE” μιμείται 12 διαφορετικούς MC’ s, σατιρίζοντας μεταξύ άλλων τους Wu-Tang Clan, G-Unit, και D-12.



Όπως θα διαπιστώσετε αφού παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο, ο JONLAJOIE είναι και το... πρώτο καμάκι. Υποδυόμενος το ρόλο του “MC VAGINA”, έχει τον… τρόπο του με τις γυναίκες!



Τα 26 εκατ. ‘views’ του “Show me your genitals” ήταν αρκετά για να τον πείσουν ότι ο κόσμος είχε ανάγκη τον “MC VAGINA”. Ως εκ τούτου, ακολούθησε το “Show Me Your Genitals 2: E=MC Vagina”.



Ο JONLAJOIE δεν δίστασε να σατιρίσει όσους… θυμήθηκαν τον Michael Jackson μετά το θάνατό του, υποκρινόμενοι ότι τους «άγγιξε». Κλείνοντας το συγκεκριμένο κομμάτι, αφού προκαλεί αναφέροντας πως «εύχομαι ότι θα υπάρχουν στον παράδεισο 12χρονα παιδάκια», απαντάει αφοπλίζοντας όσους έσπευσαν να τον κατηγορήσουν… “Oh, f..k off. It’s a joke”.



Υπεραμυνόμενος της Britney Spears και της λάσπης που δεχόταν η εν λόγω καλλιτέχνιδα από τον Τύπο, ο «άνθρωπός μας» έγραψε την εξαιρετική αυτή μπαλάντα.



Ο JONLAJOIE, εκτός από “Internet Celebrity”, είναι και παρουσιαστής σατιρικής εκπομπής στην τηλεόραση του Καναδά. Όλα τα παραπάνω ήταν ένα δείγμα της δουλειάς του. Αυτό το αφιέρωμα στην πολυτάλαντη προσωπικότητά του θα κλείσει με τον ίδιο να παρουσιάζει το πώς περνάει τις Κυριακές τα απογεύματα…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x