Stoiximan Super League

Θέλει τον Πάιβα ο Ηρακλής

Για την απόκτηση του Φιλίπε Πάιβα κινείται ο Ηρακλής. Όπως αναφέρει η «SportDay», οι Θεσσαλονικείς έχουν έρθει σε επαφή με τον μάνατζερ του Πορτογάλου στόπερ, ο οποίος το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από την Μπελενένσες, και έχουν γίνει οι πρώτες συζητήσεις, χωρίς να υπάρξει κάποια ουσιαστική εξέλιξη στην υπόθεση. .

Για την απόκτηση του Φιλίπε Πάιβα κινείται ο Ηρακλής. Όπως αναφέρει η «SportDay», οι Θεσσαλονικείς έχουν έρθει σε επαφή με τον μάνατζερ του Πορτογάλου στόπερ, ο οποίος το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από την Μπελενένσες, και έχουν γίνει οι πρώτες συζητήσεις, χωρίς να υπάρξει κάποια ουσιαστική εξέλιξη στην υπόθεση. Ενδιαφέρον για τον 19χρονο παίκτη έχει εκδηλώσει και η Βιγιαρεάλ, όπως αναφέρεται στην ηλεκτρονική έκδοση της «Ο'Jogo». «Ηρακλής και Βιγιαρεάλ βρίσκονται στα ίχνη του», γράφει σχετικά.

Στο αγωνιστικό μέρος, ο Γιόζεφ Μπουμπένκο προτίθεται να κάνει τρεις αλλαγές στην ενδεκάδα του «Γηραιού» για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Εργοτέλη στην Κρήτη. Ηλιάδης και Καρλίνιος είναι οι υποψήφιοι για τη θέση του μεσοεπιθετικού. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν οι ΓιΙάκομπ και Κονέ (που εξέτισαν τις ποινές του), ενώ αμφίβολοι είναι οι Μάρα, Επστάιν και Ριμόλντι.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x