Stoiximan Super League

Πανιώνιος-Άρης 1-1

Διαφήμιση του ποδοσφαίρου στη Νέα Σμύρνη, με τον Πανιώνιο να πραγματοποιεί την καλύτερη εμφάνισή του φέτος, αλλά να μένει στο 1-1 με τον Άρη. Καταιγισμός χαμένων ευκαιριών από τους γηπεδούχους, πολύ κακοί οι Θεσσαλονικείς, οι οποίοι προηγήθηκαν με τον Τζόνσον στο 11’, αλλά δεν μπόρεσαν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να βρουν τον καλό ρυθμό που είχαν τις τελευταίες αγωνιστικές. Το γκολ της ισοφάρισης για τους «κυανέρυθρους» πέτυχε ο εξαιρετικός Νταβόρ Κούκετς στο 82’.

Διαφήμιση του ποδοσφαίρου στη Νέα Σμύρνη, με τον Πανιώνιο να πραγματοποιεί την καλύτερη εμφάνισή του φέτος, αλλά να μένει στο 1-1 με τον Άρη. Καταιγισμός χαμένων ευκαιριών από τους γηπεδούχους, πολύ κακοί οι Θεσσαλονικείς, οι οποίοι προηγήθηκαν με τον Τζόνσον στο 11’, αλλά δεν μπόρεσαν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να βρουν τον καλό ρυθμό που είχαν τις τελευταίες αγωνιστικές. Το γκολ της ισοφάρισης για τους «κυανέρυθρους» σημείωσε ο εξαιρετικός Νταβόρ Κούκετς στο 82’.

Το ματς

Ο Πανιώνιος μπήκε δυνατά στο ματς με σκοπό να αιφνιδιάσει την ομάδα του Έκτορ Ραούλ Κούπερ. Μέχρι το 10’ είχε μια ελαφρά υπεροχή, χωρίς να καταφέρει να δημιουργήσει, όμως, επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από την εστία του Πέσκοβιτς. Σε εκείνο το σημείο του παιχνιδιού ο Άρης κατάφερε με μια εξαιρετική αντεπίθεση να σκοράρει. Ο Χαβίτο κινήθηκε από δεξιά, έβγαλε μια πολύ όμορφη σέντρα στην «καρδιά» της άμυνας των γηπεδούχων, ο Έντι Τζόνσον βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και με σουτ στην κίνηση, έκανε το 1-0 για τους «κίτρινους».

Η ομάδα του Γ. Παράσχου, όμως, δεν πτοήθηκε. Αντέδρασε εξαιρετικά στο γκολ που δέχτηκε, παίζοντας πολύ όμορφο ποδόσφαιρο και μάλιστα θα μπορούσε να ισοφαρίσει πολύ γρήγορα, αν ο Γουνδουλάκης ήταν πιο προσεχτικός στο 12’ (κοντινή κεφαλιά, εξουδετέρωσε ο Πέσκοβιτς) και στο 15’ (πήρε το «ριμπάουντ» από σουτ του Κουμορτζί, αλλά σούταρε άουτ).

Τα σουτ των Κούκετς (18’) και Τσότσαλιτς (25’) δεν βρήκαν στόχο, με τον Πανιώνιο να πιέζει τον Άρη μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, να δημιουργεί φάσεις, αλλά να τα «χαλάει» στην τελική προσπάθεια.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως ακριβώς τελείωσε το πρώτο. Με τον Πανιώνιο να έχει την υπεροχή και τον Άρη να προσπαθεί να βρει τα πατήματά του μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ο Πανιώνιος έχασε και άλλη, μοναδική ευκαιρία για το 1-1 στο 55’. Ο Κουμορτζί μπήκε στη μεγάλη περιοχή του Άρη από τα δεξιά, «έκοψε» την κατάλληλη στιγμή την μπάλα στον Ριέρα, αλλά αυτός σούταρε πάνω από τα οριζόντιο δοκάρι του Πέσκοβιτς, ενώ οι χαμένες ευκαιρίες για τους «κυανέρυθρους» δεν τελείωσαν εκεί, αφού στον 62’ ο Κούκετς, σε τετ α τετ με τον Πέσκοβιτς, έστειλε την μπάλα άουτ!

Τελικά, το γκολ για τον Πανιώνιο ήρθε δέκα λεπτά πριν το τέλος και ενώ ο Άρης φαινόταν να έχει ισορροπήσει στο παιχνίδι. Ο Κούκετς έπιασε ένα τρομερό, συρτό σουτ, η μπάλα πήγε στη δεξιά γωνία του Πέσκοβιτς, χωρίς να αφήσει κανένα περιθώριο αντίδρασης στον τερματοφύλακα του Άρη!

Μέχρι το τέλος του αγώνα δεν άλλαξε κάτι, παρά το γεγονός ότι ο Πανιώνιος δημιούργησε τις προϋποθέσεις ακόμα και για την ολική ανατροπή!

Το φιλμ του αγώνα.

Οι συνθέσεις

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Μπέλιτς, Μανιάτης, Μπαρόνι, Όμο, Ριέρα, Κουμορτζί, Κούκετς (81' Κοντοές), Γουνδουλάκης (63' Νικολάου), Σιόβας, Τσότσαλιτς (63' Σκούφαλης), Τζαβέλλας

ΑΡΗΣ (Έκτορ Ραούλ Κούπερ): Πέσκοβιτς, Νέτο, Κουλοχέρης, Ναφτί (81' Φερνάντες), Κάλβο, Νάτσο Γκαρσία, Τζόνσον, Νασούτι, Κάμπορα (70' Αραβίδης), Βαγγελή, Χαβίτο (75' Μεριέμ)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μ. ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ (Ηλείας)

ΒΟΗΘΟΙ: Μ. ΚΑΡΣΙΩΤΗΣ (Κορινθίας), Δ. ΜΠΙΤΣΙΔΗΣ (Θράκης)

Γήπεδο: Νέα Σμύρνη

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x