Stoiximan Super League

Γενέθλια με τελικό!

Ενενήντα έξι χρόνια από την ίδρυσή του συμπληρώνει ο Άρης και θέλει να γιορτάσει τη σημερινή μέρα με τον καλύτερο τρόπο! Με την πρόκριση, δηλαδή, στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας! Ο επαναληπτικός με την Καβάλα (17:00 Αlpha) έχει ιστορική σημασία για τον Κούπερ και τους παίκτες του που θέλουν να πανηγυρίσουν τα γενέθλια του συλλόγου «κλείνοντας» ραντεβού με το τρόπαιο στις 24 Απριλίου. Τα του Ντε Μος για την ενδεκάδα.

96 χρόνια από την ίδρυση του συμπληρώνει ο Άρης και θέλει να γιορτάσει τη σημερινή μέρα με τον καλύτερο τρόπο! Με την πρόκριση, δηλαδή, στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας! Ο επαναληπτικός με την Καβάλα (17:00 Αlpha, 3-1 το σκορ στην αναμέτρηση του «Κ. Βικελίδης») έχει ιστορική σημασία για τον Κούπερ και τους παίκτες του που θέλουν να πανηγυρίσουν τα γενέθλια του συλλόγου «κλείνοντας» ραντεβού με το τρόπαιο στις 24 Απριλίου.

Οι «κίτρινοι» είναι αποφασισμένοι να σπάσουν την κατάρα των χαμένων τελικών Κυπέλλου. Ενδεικτικό ότι την τελευταία οκταετία ο Άρης έφτασε τρεις φορές στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό. Οι παίκτες του Άρη όμως, ευελπιστούν φέτος να πανηγυρίσουν για πρώτη φορά έπειτα από το 1970. Για να γίνει αυτό, πρέπει αρχικά να ξεπεραστεί το εμπόδιο της Καβάλας, η οποία θα προσπαθήσει να ανατρέψει το 3-1 του πρώτου αγώνα στο «Ανθή Καραγιάννη».

Σε αυτή την προσπάθεια, ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ θα έχει πλην του Νταρίο Φερνάντες στη διάθεση του όλα τα «όπλα» στη διάθεση του, αφού επιστρέφουν οι Σηφάκης, Κόκε, Πρίττας, Ρονάλντο που δεν ήταν στην αποστολή με τον Πανιώνιο, καθώς και ο Αράνο που έμεινε στον πάγκο, στη Νέα Σμύρνη. Έτσι, η ενδεκάδα που αναμένεται να παρατάξει στον αγώνα με τους «αργοναύτες» αναμένεται να είναι η εξής: Σηφάκης, Νασούτι, Ρονάλντο, Νέτο, Αράνο, Πρίττας, Ναφτί, Κάλβο, Κόκε, Κάμπορα και Χαβίτο.

Το σύνθημα για την πρόκριση έδωσε ο Αργεντινός τεχνικός, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Άρη. «Το παιχνίδι στην Καβάλα είναι το πιο κρίσιμο στη φετινή χρονιά. Οι ποδοσφαιριστές μου έχουν αντιληφθεί τη σημασία του αγώνα και είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να πάρουμε την πρόκριση, την οποία περιμένουν οι οπαδοί μας» ανέφερε ο Κούπερ.

Επιμέλεια: Βαγγέλης Αυγουστής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x