Ευρώπη

«Πάμε για το 3-0»

Με στόχο να κάνει το 3-0 θα ταξιδέψει στην Πολωνία ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τον Σκούνι Πεν. Ο Αμερικανός πλέι μέικερ των «ερυθρολεύκων» μίλησε στο www.sport-fm.gr ενόψει του τρίτου αγώνα με την Πρόκομ. «Δεν θα πάμε στην Πολωνία για να δώσουμε δικαιώματα στην Πρόκομ. Θα πρέπει να μπούμε από το πρώτο δευτερόλεπτο με συγκέντρωση για να τελειώσουμε τη σειρά».

Με στόχο να κάνει το 3-0 θα ταξιδέψει στην Πολωνία ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τον Σκούνι Πεν. Ο Αμερικανός πλέι μέικερ των «ερυθρολεύκων» μίλησε στο www.sport-fm.gr μετά το τέλος του δεύτερο αγώνα με την Πρόκομ και υποστήριξε πως «δεν θα πάμε στην Πολωνία για να δώσουμε δικαιώματα στην Πρόκομ. Πρέπει να έχουμε το μυαλό μας μόνο στο 3-0. Θα πρέπει να μπούμε από το πρώτο δευτερόλεπτο με συγκέντρωση για να τελειώσουμε τη σειρά».

Συνέντευξη στον Αντώνη Κατσίκη

Ο Αμερικανός πλέι μέικερ μιλώντας για την εικόνα του Ολυμπιακού στα πρώτα δύο παιχνίδια παραδέχθηκε πως «δεν μπήκαμε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο πρώτο ματς. Τους δώσαμε το δικαίωμα να πιστέψουν πως μπορούν να κάνουν το μπρέικ και γι’αυτό έμειναν μέχρι το τέλος στη διεκδίκηση της νίκης. Στο δεύτερο παιχνίδι παρουσιαστήκαμε πιο συγκεντρωμένοι, αλλά και πάλι δεν παίξαμε καλά κατά τη γνώμη μου. Στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού δεν αποδώσαμε αυτό που θέλαμε». Το 2-0, όμως, έγινε και τώρα οι «ερυθρόλευκοι» ταξιδεύουν στην Πολωνία με στόχο…να γυρίσουν την Μ. Τετάρτη. «Έχουμε δύο ευκαιρίες για να τελειώσουμε τη σειρά στην Πολωνία, αλλά πρέπει να κάνουμε το 3-0. δεν θα πάμε στην Πολωνία για να δώσουμε δικαιώματα στην Πρόκομ. Πρέπει να έχουμε το μυαλό μας μόνο στο 3-0. Θα πρέπει να μπούμε από το πρώτο δευτερόλεπτο με συγκέντρωση για να τελειώσουμε τη σειρά».

Όσο για το αν στο μυαλό του υπάρχει το Παρίσι, ο 33χρονος πλέι μέικερ δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλο του. «Φυσικά και υπάρχει στο μυαλό μου. Στο πίσω μέρος βέβαια, αλλά υπάρχει. Στόχος μας είναι να φτάσουμε στο Παρίσι και έτσι δεν θα ήταν φυσιολογικό αν δεν είχαμε στο μυαλό μας το Φάιναλ Φορ. Πρώτα, όμως, έχουμε μια δουλειά να τελειώσουμε επί πολωνικού εδάφους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x