Super League 2

Β’ Εθνική: Ο νόμος της Κρήτης!

Σε… αφιλόξενο μέρος για μια ακόμα ομάδα της Β’ Εθνικής μετέτρεψε το «Γεντί Κουλέ» ο ΟΦΗ και επικρατώντας 1-0 του Πιερικού, παρέμεινε αγκαλιά με την τρίτη θέση της βαθμολογίας. Ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα οι Κρητικοί, δεν αγχώθηκαν ιδιαίτερα να κρατήσουν το γκολ που πέτυχε ο Πόποβιτς και επέστρεψαν στις επιτυχίες. «Κόλλησε» στην Καισαριανή ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός Β. και με το «στείρο» 0-0 απέναντι στον Εθνικό Αστέρα, έδωσε την ευκαιρία στην Κέρκυρα να τον πλησιάσει στον πόντο

Σε… αφιλόξενο μέρος για μια ακόμα ομάδα της Β’ Εθνικής μετέτρεψε το «Γεντί Κουλέ» ο ΟΦΗ και επικρατώντας 1-0 του Πιερικού, παρέμεινε αγκαλιά με την τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα οι Κρητικοί, δεν αγχώθηκαν ιδιαίτερα να κρατήσουν το γκολ που πέτυχε με πέναλτι στο 43’ ο Πόποβιτς (το κέρδισε ο Ογκουνσότο) και επέστρεψαν στις επιτυχίες μετά τη βαριά ήττα στην Ηλιούπολη.

«Κόλλησε» στην Καισαριανή ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός Β. και με το «στείρο» 0-0 απέναντι στον Εθνικό Αστέρα, έδωσε την ευκαιρία στην Κέρκυρα να τον πλησιάσει αύριο στον πόντο.


ΟΦΗ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1-0

Οι πρόσφατες άσχημες εμφανίσεις του ΟΦΗ σε Αγρίνιο και Ηλιούπολη είχαν αφαιρέσει κάθε περιθώριο από τους παίκτες του Νίκου Γκουλή για απώλειες. Παρουσιάζοντας, ωστόσο, το καλό αγωνιστικό πρόσωπο που συνηθίζουν εντός έδρας, δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στον Πιερικό, που παρουσιάστηκε ακίνδυνος.

Το πέναλτι που κέρδισε ο Ογκουνσότο και μετέτρεψε σε γκολ ο Πόποβιτς ήταν αρκετό για την όγδοη νίκη των γηπεδούχων στο Ηράκλειο -η οποία θα μπορούσε να έχει επιτευχθεί με λιγότερο άγχος, αν ο Αγρίτης ήταν λίγο πιο προσεκτικός στην τελική προσπάθεια ή ο Γουμάγιας δεν πραγματοποιούσε ορισμένες πολύ καλές επεμβάσεις.

* Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου Θόδωρου Παπαδόπουλου (διατέλεσε πρόεδρος των οργανωμένων φιλάθλων «Κρήτες»), ο οποίος πριν από περίπου ένα χρόνο έχασε την ζωή του σε τροχαίο.


Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΦΗ (Νίκος Γκουλής): Βεζυρίδης, Κωνσταντινίδης, Ζορμπάς (74’ Μπούρμπος), Αγρίτης, Κοκκινάκης (61' Κατσικογιάννης), Κάλαϊτζιτς, Κιάσσος, Πόποβιτς (88’ Χαραλαμπάκης), Νατσούρας, Μπερτίν, Ογκουνσότο

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Σούλης Παπαδόπουλος): Γουμάγιας, Χατζηζήσης, Τασίδης, Παστός (82’ Γκουγκουλιάς), Γιαζιτζόγλου, Κοντέων, Μαρτίνεζ, Πέντα, Ολγκίν, Παντελιάδης (54’ Ρέγιες), Θάνος (74’ Φρέντερικς)


ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β. 0-0

Δεν «μάγεψαν» ακριβώς με την εμφάνιση τους, Εθνικός Αστέρας και Ολυμπιακός Βόλου και το 0-0 μάλλον φυσιολογικά «σφράγισε» τις προσπάθειες τους στην Καισαριανή. Οι πρωτοπόροι άφησαν και πάλι στον Βόλο τις εξαιρετικές επιθετικές τους επιδόσεις (προέρχονταν από πέντε και έξι γκολ επί των Θρασύβουλου και Αιγάλεω αντίστοιχα) και παρόλο που παρέμειναν για ενδέκατη αγωνιστική αήττητοι, επέτρεψαν στην Κέρκυρα να πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής -αν επικρατήσει αύριο της Καλαμάτας.

Από την άλλη, οι γηπεδούχοι θα πρέπει να μάθουν πλέον να ζουν με το άγχος των πλέι-άουτ, καθώς -μετά την αδυναμία τους σε ένα ακόμα παιχνίδι να πάρουν τη νίκη (συμπλήρωσαν οκτώ)- τα αυριανά αποτελέσματα ενδέχεται να τους φέρουν ανάμεσα στις ομάδες που θα παλέψουν στο μίνι πρωτάθλημα για τη σωτηρία.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Αντώνης Μανίκας): Γκίτκος, Παριανός, Καρατζάς, Τραορέ (86’ λ.τ. Κολόκας), Χωριανόπουλος, Μπενίσκος, Ουκάρ (42' λ.τ Πασάς), Διαμάντης, Τζημόπουλος, Λουάμο, Φαμπίνιο (79’ Καγκιούζης)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β. (Σάκης Τσιώλης): Κηπουρός, Ψυχογιός, Σολάκης (46' Kαπετάνος), Λιαπάκης (82΄λ.τ. Σιαλμάς), Αρβανίτης, Άλβαρεζ, Ουμπίντες, Μόνχε, Αμπράμοβιτς, Ροτζέριο (71’ λ.τ. Κοτίτσας), Ζαραδούκας


Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής

Σάββατο, 27/03

Εθνικός Αστέρας-Ολυμπιακός Βόλου 0-0

ΟΦΗ-Πιερικός 1-0
(43’ πεν. Πόποβιτς)

Κυριακή, 28/03 (16:00)

Δόξα Δράμας-Ρόδος
Αναγέννηση Καρδίτσας-Θρασύβουλος
Εθνικός-Πανσερραϊκός
Αιγάλεω-Ιωνικός
Κέρκυρα-Καλαμάτα
Παναιτωλικός-Αγροτικός Αστέρας
Διαγόρας-Ηλιούπολη

Η επόμενη αγωνιστική (28η)

Τετάρτη, 31/03 (16:00)

Ρόδος-Εθνικός
Θρασύβουλος-Αιγάλεω
Ιωνικός-Εθνικός Αστέρας
Καλαμάτα-Ιωνικός
Ολυμπιακός Βόλου-ΟΦΗ
Αγροτικός Αστέρας-Ηλιούπολη
Πιερικός-Διαγόρας
Αναγέννηση Καρδίτσας-Δόξα Δράμας (17:30)
Πανσερραϊκός-Κέρκυρα (19:00)

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x