Stoiximan Super League

ΑΡΗΣ: Γήπεδο, Κύπελλο και Champions League

Άρχισαν το μεσημέρι της Δευτέρας οι εργασίες για την αντικατάσταση του χλοοτάπητα στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Το νέο «χορτάρι» θα είναι προδιαγραφών UEFA και θα είναι έτοιμο προς χρήση στις 20 Απριλίου. «Πρώτος στόχος το Κύπελλο και γιατί όχι και η κατάκτηση της δεύτερης θέσης που οδηγεί στο Champions League», τόνισε ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ, Γιάννης Κόντης

Άρχισαν το μεσημέρι της Δευτέρας οι εργασίες για την αντικατάσταση του χλοοτάπητα στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Το νέο «χορτάρι» θα είναι προδιαγραφών UEFA και θα επιτρέπει στους τεχνίτες ποδοσφαιριστές της ομάδας να ξεδιπλώνουν χωρίς… φυσικά εμπόδια τις αρετές τους στον αγωνιστικό χώρο. Το γήπεδο αναμένεται να είναι έτοιμο προς χρήση στις 20 Απριλίου και οι «κίτρινοι» θα το έχουν εγκαίρως στη διάθεσή τους για τα play-offs. Υπενθυμίζεται πως οι δύο τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος περιλαμβάνουν εκτός έδρας ματς για τον Άρη, απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης και τον Ολυμπιακό.

Κόντης: «Κύπελλο και, γιατί όχι, Champions League»

Την κατάκτηση του Κυπέλλου έθεσε ως στόχο για τον Άρη ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ, Γιάννης Κόντης, μιλώντας στο «Αθλητικό Metropolis», ενώ τόνισε πως από τη στιγμή που η ομάδα του συμμετέχει στα play-offs, έχει κάθε δικαίωμα να φιλοδοξεί πως μπορεί να πάρει τη δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

«Έχουν επιτευχθεί οι δύο στόχοι, με την παρουσία στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και στα play-offs. Στόχος είναι η κατάκτηση του τροπαίου και γιατί όχι και η κατάκτηση της δεύτερης θέσης που οδηγεί στο Champions League, γιατί ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα. Ο πρώτιστος στόχος είναι σίγουρα το Κύπελλο Ελλάδος. Κάθε στόχος έχει τα δικά του θετικά. Το ένα είναι ένας τίτλος, το άλλο σου δίνει την δυνατότητα να μπεις στους ομίλους και να πάρεις χρήματα που θεωρούνται εξωπραγματικά για τα δεδομένα μας», τόνισε ο κ. Κόντης, ενώ εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εικόνα του Άρη. «Ο κ. Κούπερ είχε πει ότι η ομάδα θα είναι καλύτερη στο τέλος της χρονιάς. Ο Άρης έχει γίνει ομάδα, ένα σύνολο που όλοι οι παίκτες παίζουν για τους στόχους, βοηθάνε και αυτοί που είναι στον πάγκο. Δεν υπάρχει ατομισμός, όλοι κοιτάνε το καλό της ομάδας. Οι παίκτες δεν βάζουν το εγώ τους πάνω από το σύνολο, είναι η μοναδική χρονιά που υπάρχει ένα γκρουπ τόσο ενωμένο όπως αυτό φέτος».

* Ο Κριστιάν Νασούτι συμπλήρωσε 10 κίτρινες κάρτες και θα απουσιάσει από τις δύο τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Από το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης θα λείψει ο Τόνι Κάλβο λόγω τιμωρίας, ενώ για τον ίδιο λόγο θα χάσει το ματς με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη» ο Νάτσο Γκαρσία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x