Stoiximan Super League

Πρώτα τα λεφτά…

Η κάλυψη της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ, με εισροή ρευστού που θα κλείσει τις «τρύπες», αποτελεί προτεραιότητα για τον Ολυμπιακό και μοιραία φέρνει σε δεύτερη μοίρα το θέμα της πρόσληψης προπονητή, των ανανεώσεων συμβολαίων και των μεταγραφών. Εξηγήσεις στη διοίκηση καλείται να δώσει ο Νταρμπισάιρ, ο οποίος ήταν αδικαιολογήτως απών από την προπόνηση της Δευτέρας.

Η κάλυψη της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ, με εισροή ρευστού που θα κλείσει τις «τρύπες», αποτελεί προτεραιότητα για τον Ολυμπιακό και μοιραία φέρνει σε δεύτερη μοίρα το θέμα της πρόσληψης προπονητή, των ανανεώσεων συμβολαίων και των μεταγραφών.

Ο Σωκράτης Κόκκαλης βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, ο οποίος αναμένεται να βάλει ένα ποσό της τάξεως των 10 εκατ. ευρώ (όσα χρειάζονται για να εξασφαλιστεί η αδειοδότηση από την UEFA) και να αυξήσει το μερίδιό του από 10 σε 20%, χωρίς να αποκλείεται να πάρει ακόμη μεγαλύτερο ποσοστό, ρίχνοντας φυσικά περισσότερα χρήματα στην ΠΑΕ. Παρά τη δεδομένα καλή σχέση μεταξύ των δύο ανδρών, που ήδη έχουν εξ ημισείας την «Καραϊσκάκης ΑΕ», οι συζητήσεις αυτές δεν είναι απλή υπόθεση, αφού εκτός των άλλων συνεπάγονται και την αυξημένη συμμετοχή του κ. Λαυρεντιάδη ή των εκπροσώπων του στο ΔΣ.

Η καθυστέρηση στην επίλυση αυτού του ζητήματος, αλλά και το γεγονός ότι δεν υπάρχουν τα σίγουρα χρήματα του Champions League ή η βεβαιότητα της συμμετοχής στα προκριματικά, όπως συνέβη πέρυσι, επηρεάζουν το γενικότερο σχεδιασμό για την επόμενη μέρα. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, όπως θα έπραττε κάθε σοβαρός προπονητής στη θέση του, έχει γνώση των αγωνιστικών προβλημάτων της ομάδας και δύσκολα θα πει το «ναι» αν δεν λάβει τις απαιτούμενες εγγυήσεις για τις απαραίτητες προσθήκες στο δυναμικό, κάτι που όμως εξαρτάται από τις εξελίξεις στο διοικητικό/οικονομικό πεδίο.

Το ίδιο ισχύει και για τα συμβόλαια που λήγουν και είναι δέκα! Πρόκειται για αυτά των Νικοπολίδη, Κόβατς, Παναγόπουλου, Ζεβλάκοφ, Ντομί, Πάντου, Στολτίδη, Λούα Λούα, αλλά και των δανεικών Ντάτολο και Πάρντο

Σημάδια διάλυσης

Αδικαιολογήτως απών από την προπόνηση της Δευτέρας ήταν ο Ματ Ντάρμπισαϊρ και ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς τον παρέπεμψε στη διοίκηση, όπου ο Άγγλος φορ θα κληθεί να λογοδοτήσει. Πρόκειται για ένα ακόμη κρούσμα απειθαρχίας τη φετινή περίοδο και ένδειξη ότι τα πράγματα δεν λειτουργούν όπως θα έπρεπε σε αγωνιστικό επίπεδο στον Ολυμπιακό.

Οι Μέλμπεργκ, Ντουντού, Λεονάρντο και Ζαϊρί συνέχισαν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν, ενώ οι Γκαλίτσιος και Τοροσίδης ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας. Από το επόμενο ματς με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή (11/04) θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μαρέσκα και Πάντος. Την Τρίτη έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x