Stoiximan Super League

Μέχρι νεωτέρας, μόνοι τους!

Η πρώτη «καμπάνα» για τα πειθαρχικά παραπτώματα των τελευταίων ημερών στον Ολυμπιακό έπεσε και… πέτυχε τους Λούα-Λούα και Ντάτολο. Όπως ανακοίνωσε και επίσημα η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, οι δύο παίκτες θα προπονούνται μόνοι τους, μέχρι νεωτέρας…

Η πρώτη «καμπάνα» για τα πειθαρχικά παραπτώματα των τελευταίων ημερών στον Ολυμπιακό έπεσε και… πέτυχε τους Λούα-Λούα και Ντάτολο. Όπως ανακοίνωσε και επίσημα η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, οι δύο παίκτες θα προπονούνται μόνοι τους υπό την επίβλεψη του γυμναστή της ομάδας. Μάλιστα, θα δίνουν το «παρών» στο προπονητήριο του Ρέντη για να γυμναστούν διαφορετική ώρα από αυτή που θα πραγματοποιείται η προπόνηση της ομάδας.

Θυμίζουμε ότι οι δύο παίκτες (Λούα-Λούα και Ντάτολο) είχαν καθυστερήσει να φτάσουν στην προπόνηση των «ερυθρολεύκων». Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς είχε μιλήσει για το θέμα με τον Λούα-Λούα στην προπόνηση και του είχε ζητήσει την άποψή του.

Στην πρωινή προπόνηση ο Λούα-Λούα απουσιάζε γιατί είχε εξασφαλίσει άδεια και ο Ντάτολο έκανε ατομικό γιατί επικαλέσθηκε ενοχλήσεις στο πόδι.

Πληρωμές

Έστω και με μια μικρή καθυστέρηση, οι παίκτες του Ολυμπιακού είδαν στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς τα χρήματα που τους όφειλε η ΠΑΕ.

Συγκεκριμένα, έξι εκατομμύρια ευρώ δόθηκαν στους ποδοσφαιριστές των «ερυθρολεύκων» για δόσεις συμβολαίων αλλά και για εξοφλήσεις μεταγραφών. Δηλαδή, δόθηκαν χρήματα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την απόκτηση του Ντουντού, στην Πορτουγκέζα για τον Ντιόγκο και στη Στουτγκάρδη για τον Μήτρογλου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x