Stoiximan Super League

Ο νέος ΠΑΟΚ

Στον ΠΑΟΚ φέρονται να ετοιμάζουν το πλάνο της επόμενης σεζόν. Ήδη ο Πάμπλο Γκαρσία, ο Κώστας Χαλκιάς και ο Βλάνταν Ίβιτς ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους (απομένει να κλείσει η υπόθεση του Λίνο), με τη διοίκηση του «Δικεφάλου» να δείχνει τις προθέσεις της για το μέλλον της ομάδας. Παρόλα αυτά, το πιο σημαντικό θέμα έχει να κάνει με τον Φερνάντο Σάντος και την παραμονή του στον «ασπρόμαυρο» πάγκο.

Στον ΠΑΟΚ φέρονται να ετοιμάζουν το πλάνο της επόμενης σεζόν. Ήδη ο Πάμπλο Γκαρσία, ο Κώστας Χαλκιάς και ο Βλάνταν Ίβιτς ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους (απομένει να κλείσει η υπόθεση του Λίνο), με τη διοίκηση του «Δικεφάλου» να δείχνει τις προθέσεις της για το μέλλον της ομάδας.

Το πιο σημαντικό θέμα είναι η παραμονή του Φερνάντο Σάντος στον «ασπρόμαυρο» πάγκο. Εκείνο που χρειάζεται να διευθετηθεί είναι η παραμονή του Πορτογάλου τεχνικού και το δεύτερο ο ΠΑΟΚ να θέσει από τώρα τις βάσεις για την επόμενη σεζόν. Ο 56χρονος προπονητής έχει ζητήσει την προσθήκη τριών ή και παραπάνω ποδοσφαιριστών ως προϋπόθεση για την παραμονή του, που ταυτόχρονα αποτελεί ανάγκη για μια ομάδα με στόχο το πρωτάθλημα.

Η διοίκηση φέρεται να έχει διαβεβαιώσει τον Σάντος ότι θα ενισχυθεί το υπάρχον ρόστερ και ίσως ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης να είναι ο πρώτος από τους παίκτες που θα αποκτηθούν το ερχόμενο καλοκαίρι. Όπως αναφέρει η «SportDay», τις τελευταίες ημέρες οι συζητήσεις που ακολούθησαν τις τρεις συνεχείς ήττες έμοιαζαν πιο σημαντικές ακόμη και από αυτές που θα γίνουν από δω και πέρα και θα αφορούν το πρακτικό μέρος του σχεδιασμού της ομάδας.

Βασικό θέμα συζήτησης ήταν το μπάτζετ της ομάδας την επόμενη σεζόν και αν ο ΠΑΟΚ θα μπορέσει να συναγωνιστεί τον Παναθηναϊκό ή τον Ολυμπιακό του πρωταθλήματος. Πολλά θα κριθούν από τον αν η ομάδα θα αγωνιστεί στο Champions League ή θα παίξει στους ομίλους Europa League.

Ο φετινός ΠΑΟΚ δημιούργησε προσδοκίες στους οπαδούς του και οι παίκτες του Σάντος καλούνται να συνεχίσουν το έργο που άφησαν στην 25η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, κατακτώντας την πρώτη θέση στη διαδικασία των πλέι οφ.

All Star Game και… καλό Πάσχα

Χωρίς τον Φερνάντο Σάντος και εννιά παίκτες (πλην του Μουσλίμοβιτς) θα πραγματοποιηθεί η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, καθώς οι προαναφερθέντες συμμετέχουν στο 7ο All Star Game ποδοσφαίρου. Από αύριο όλοι ελεύθεροι για ένα τετραήμερο και θα επιστρέφουν τη Δευτέρα του Πάσχα (στις 16:30) στις βοηθητικές εγκαταστάσεις της Σουρωτής. Τότε θα αρχίσει η προετοιμασία του «Δικεφάλου» για τον αγώνα με την Καβάλα στην Τούμπα (στις 11 Απριλίου).

Όσον αφορά τον Μουσλίμοβιτς, ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας για προληπτικούς λόγους, αφού αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο εγχειρισμένο του γόνατο, οι οποίες συχνά πυκνά τον ταλαιπωρούν.

Στα παιχνίδια των πλέι οφ θα επιστρέψει ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ. Ο Πολωνός μπακ-χαφ έχει υποστεί κάκωση έσω πλάγιου συνδέσμου κι έτσι θα απουσιάσει από τον κανονικό ρυθμό προπονήσεων δύο με τρεις εβδομάδες. Υπενθυμίζεται ότι ο Σάντος δεν υπολογίζει για τον αγώνα με την Καβάλα τους τιμωρημένος Γκαρσία, Ίβιτς και Λίνο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x