Γερμανία

Ο Γκερέρο πέταξε μπουκάλι σε οπαδό του Αμβούργου! (vid)

Η φτώχεια φέρνει γκρίνια και η βαθμολογική ανομβρία αποδοκιμασίες. Κάπως έτσι συνέβη και μετά το τέλος της αναμέτρησης της Κυριακής, ανάμεσα σε Αμβούργο και Ανόβερο για την 29η αγωνιστική της Bundesliga, με τον Πάολο Γκερέρο να μην αφήνει αναπάντητες τις προκλήσεις…

Η φτώχεια φέρνει γκρίνια και η βαθμολογική ανομβρία αποδοκιμασίες. Κάπως έτσι συνέβη και μετά το τέλος της αναμέτρησης της Κυριακής, ανάμεσα σε Αμβούργο και Ανόβερο για την 29η αγωνιστική της Bundesliga, με τον Πάολο Γκερέρο να μην αφήνει αναπάντητες τις προκλήσεις…. Ο 26χρονος επιθετικός των γηπεδούχων «άκουσε τα σχολιανά του» από φιλάθλους της ομάδας του, κατευθυνόμενος στη φυσούνα της «Νόρντμπανκ Αρένα» μετά το ισόπαλο 0-0. Η αντίδρασή του κάθε άλλο παρά επαγγελματική ήταν, αφού παραλίγο να αφήσει στην κυριολεξία… «ανεγκέφαλο» οπαδό της ομάδας.

Το περιστατικό φανερώνει το πόσο κρίσιμο ήταν αυτό το παιχνίδι για την ομάδα του Μπρούνο Λαμπαντία, στην προσπάθεια που κάνει για να συμμετάσχει στο Europa League της επόμενης περιόδου. Το Αμβούργο έμεινε στο στείρο 0-0 με το Ανόβερο, φανερά κουρασμένο και από την αναμέτρηση απέναντι στη Σταντάρ Λιέγης, την περασμένη Πέμπτη, για την δεύτερη σε σπουδαιότητα ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση και έμεινε τρεις βαθμούς πίσω από τη Βέρντερ Βρέμης και την πέμπτη θέση που οδηγεί στην Ευρώπη.

Ο Γκερέρο τιμωρήθηκε από τη διοίκηση του Αμβούργου, όπως αναφέρουν τα γερμανικά ΜΜΕ, με πρόστιμο που είναι μεταξύ 50 και 100 χιλιάδων ευρώ, ποσό που θα δοθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, την επίμαχη φάση:



Επιμέλεια: Ανδρέας Κριαράς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x