Γερμανία

Γκέκας το... αντάλλαγμα

Το ενδεχόμενο να παραχωρήσει τον Φάνη Γκέκα στη Χέρτα Βερολίνου σαν αντάλλαγμα για την απόκτηση του Πάτρικ Έμπερτ εξετάζει σοβαρά η Λεβερκούζεν, όπως αναφέρει ο γερμανικός Τύπος. Η αποχώρηση του δανεικού από την Μπάγερν Μονάχου, Τόνι Κρόος το καλοκαίρι θεωρείται δεδομένη και οι «ασπιρίνες» αναζητούν έναν παίκτη με τα ίδια χαρακτηριστικά, στοιχεία που διαθέτει ο Έμπερτ.

Το ενδεχόμενο να παραχωρήσει τον Φάνη Γκέκα στη Χέρτα Βερολίνου σαν αντάλλαγμα για την απόκτηση του Πάτρικ Έμπερτ εξετάζει σοβαρά η Λεβερκούζεν, όπως αναφέρει ο γερμανικός Τύπος. Η αποχώρηση του δανεικού από την Μπάγερν Μονάχου Τόνι Κρόος το καλοκαίρι θεωρείται δεδομένη και οι «ασπιρίνες» αναζητούν έναν παίκτη με τα ίδια χαρακτηριστικά, στοιχεία που διαθέτει ο Έμπερτ. «Αν φύγει ο Κρόος, θα αναζητήσουμε έναν Γερμανό για αντικαταστάτη και θα ήταν ιδανικό να μπορεί να αγωνίζεται και στα δύο άκρα της μεσαίας γραμμής», δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Ρούντι Φέλερ, ο οποίος είχε παραδεχτεί πριν λίγο καιρό πως «... ο Έμπερτ είναι ένας πολύ ενδιαφέρων ποδοσφαιριστής».

Ο Φάνης Γκέκας αγωνίζεται δανεικός από τον Ιανουάριο στη Χέρτα Βερολίνου και εφόσον η ομάδα του παραμείνει στην Bundesliga έχει εκφράσει την επιθυμία να παραμείνει στις τάξεις της. Παράλληλα ο Πάτρικ Έμπερτ δεν έχει μόνιμη θέση βασικού στο συγκρότημα του Φρίντχελμ Φούνκελ και δεν είναι καθόλου απίθανο να δοθεί με αντάλλαγμα την παραμονή του Λαρισαίου φορ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x