Stoiximan Super League

ΠΑΟ: Με Πατέρα για το νταμπλ

Διακοπές τέλος για τους παίκτες του Παναθηναϊκού, οι οποίοι επέστρεψαν τη Δευτέρα στις προπονήσεις. Περιθώρια για χαλάρωση δεν υπάρχουν, καθώς την προσεχή Τετάρτη οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν τον ΠΑΣ Γιάννινα με στόχο την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και ακολουθεί το ματς με τον Ηρακλή, όπου το «τριφύλλι» θέλει να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Παρών ο Πατέρας στην Παιανία, ίωση ο Πετρόπουλος. Ήττα για τους μικρούς στη Βουδαπέστη.

Διακοπές τέλος για τους παίκτες του Παναθηναϊκού, οι οποίοι επέστρεψαν τη Δευτέρα στις προπονήσεις. Περιθώρια για χαλάρωση δεν υπάρχουν, καθώς την προσεχή Τετάρτη οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν τον ΠΑΣ Γιάννινα με στόχο της πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και ακολουθεί το ματς με τον Ηρακλή, όπου το «τριφύλλι» θέλει να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Παρών ο Πατέρας στην Παιανία, ίωση ο Πετρόπουλος.

Μετά το τριήμερο ρεπό λόγω του Πάσχα, παίκτες και τεχνική ηγεσία της ομάδας ξεκίνησαν την προετοιμασία για το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, στο οποίο οι «πράσινοι» θέλουν να «σφραγίσουν» την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Εκεί βρέθηκε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Νικόλας Πατέρας, η παρουσία του οποίου αποτέλεσε και ένα μήνυμα προς όλους ότι φτάσαμε στην τελική ευθεία και η ομάδα πρέπει να δείξει τον καλύτερό της πρόσωπο ώστε να επιτύχει τους στόχους της.
Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που έλλειψε από το ραντεβού ήταν ο Αντώνης Πετρόπουλος, ο οποίος όμως ήταν δικαιολογημένος, καθώς μια ίωση που τον ταλαιπωρεί δεν του επέτρεψε να συναντήσει τους συμπαίκτες του. Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά υπό τις οδηγίες του Νίκου Νιόπλια και το… βλέμμα του κ. Πατέρα.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Νίκος Σπυρόπουλος, η κατάσταση του οποίου εμφανίζει βελτίωση και υπολογίζεται ότι θα είναι έτοιμος να μπει σε φουλ ρυθμούς από την Πέμπτη, αλλά και ο Φίλιππος Δάρλας. Το παρών έδωσε και ο νεαρός Φέτσης, μέλος της Golden Team.

Οι "πράσινοι" θα κάνουν ακόμη μια προπόνηση την Τρίτη στη 1 το μεσημέρι και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, που θα ταξιδέψει στις 17:30.

Λύγισαν στον τελικό

Δεν τα κατάφεραν οι μικροί του Πανθηναϊκού στον τελικό του "Πούσκας Καπ", όπου ηττήθηκαν με σκορ 2-0 από την Χόνβεντ στη Βουδαπέστη. Παρά την ήττα, παίκτες του "τριφυλλιού" ήταν αυτοί που "έκλεψαν" τις εντυπώσεις, καθώς οι Φουρλάνος και Κόλλιας πήραν τα βραβεία του καλύτερου παίκτη και του καλύτερου τερματοφύλακα του τουρνουά αντίστοιχα. Στα προηγούμενα παιχνίδια ο Παναθηναϊκός είχε επιβληθεί 4-2 των Ακαδημιών Φέρεντς Πούσκας, ενώ στον ημιτελικό απέκλεισε στα πέναλτι τη Ρεάλ Μαδρίτης, αφού το παιχνίδι είχε λήξει 0-0.

Επιμέλεια: Νικόλας Ακτύπης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x