Stoiximan Super League

Ο Κόκκαλης είναι εδώ!

Οι πληροφορίες που έφερναν τον Σωκράτη Κόκκαλη να προχωράει μόνος και να καλύπτει αυτός την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, πλέον, επιβεβαιώνονται και από την ομάδα. "Ο πρόεδρος θα καλύψει την αύξηση", ήταν η σχετική ενημέρωση. "Πάση θυσία δεύτεροι", ήταν το μήνυμα του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς στους παίκτες στη χθεσινή προπόνηση. Να ανεβάσει ρυθμούς θα δοκιμασει σήμερα ο Ντουντού.

Μετά από την εμπλοκή στις συζητήσεις με τον Λαυρέντη Λαρεντιάδη για το 10% των μετοχών της ΠΑΕ Ολυμπιακός, οι πληροφορίες έφερναν τον Σωκράτη Κόκκαλη να προχωράει μόνος στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Πλέον, επίσημα χείλη χθες επιβεβαίωσαν ότι ο πρόεδρος των ερυθρολεύκων θα καλύψει το «άνοιγμα».

«Ο πρόεδρος θα καλύψει την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου», ήταν η ενημέρωση από τον Ολυμπιακό. Το ποσό που αναμένεται να μπει άμεσα στα ταμεία της ΠΑΕ είναι της τάξης των δέκα εκατομμυρίων ευρώ. Κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει μέχρι τις 26 Απριλίου.
Το συμπέρασμα είναι ότι ο Σωκράτης Κόκκαλης –τουλάχιστον για την ώρα- προχωρά μόνος και αναλαμβάνει όλες τις υποχρεώσεις της ομάδες, κάτι που δεν είχε σταματήσει ποτέ.

Στο μέλλον εκτιμάται ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού θα έχει εκ νέου συζητήσεις με τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη για την αύξηση του μετοχικού ποσοστού του τελευταίου.

«Πάση θυσία δεύτεροι»

Στην ανάγκη κατάκτησης της δεύτερης θέσης στο πρωτάθλημα και της εξόδου της ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ μέσω των πλέι-οφ στάθηκε ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς σε ολιγόλεπτη ομιλία του στους παίκτες στη χθεσινή προπόνηση, την πρώτη μετά από την «άδεια» του Πάσχα.

«Έμειναν 36 ημέρες και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Να συνεχίσουμε να δουλεύουμε καλά και σκληρά, για να είμαστε αυτοί που πρέπει στα επόμενα παιχνίδια. Στόχος μας είναι να πάρουμε τη δεύτερη θέση και πρέπει πάση θυσία να πετύχουμε αυτό τον στόχο», ήταν τα λόγια του.

Τεστ για Ντουντού

Να ανεβάσει ρυθμούς θα δοκιμάσει στη σημερινή προπόνηση ο Ντουντού. Ο Βραζιλιάνος έχει να αγωνιστεί για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα γιατί –όπως δηλώνει- νιώθει ενοχλήσεις στο πόδι. Εάν σήμερα καταφέρει να βγάλει την προπόνηση, τότε, υπάρχουν πολλές ελπίδες να τεθεί στη διάθεση του Μπάντοβιτς για τα πλέι-οφ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x