Πόλο

ΠΟΛΟ: Έτοιμες για την κούπα

Δύο γκολ και… έφυγαν για το βάθρο! Η ομάδα πόλο γυναικών του Εθνικού υποδέχεται σήμερα στο κολυμβητήριο του Πειραιά τη ρωσική Χάντι Μάνσισκ και με νίκη τουλάχιστον με δύο γκολ διαφορά κατακτά το LEN TROPHY, για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου. (18.00 - www.sportfm.gr, NOVAΣΠΟΡ FM 94.6 / ET1). «Είμαστε έτοιμες για την κούπα», τόνισε στη SportDay" η Κατερίνα Οικονομοπούλου.

Να κρατήσει το άθλημα στον… αφρό καλούνται σήμερα οι πολίστριες του Εθνικού, μέσα σε μία δύσκολη χρονιά. Η ομάδα του Πειραιά υποδέχεται τη ρωσική Χάντι Μάνσισκ στο …λιμάνι, στο δεύτερο παιχνίδι για τον τελικό του Len Trophy.
Οι παίκτριες του Κουν Πλασμάιερ θέλουν νίκη με τουλάχιστον δύο γκολ διαφορά για να κατακτήσουν το τρόπαιο, κάτι που εάν το καταφέρουν θα σημάνει και τη μεγαλύτερη επιτυχία του συλλόγου.

Αυτόματα, ο Εθνικός θα γίνει η τρίτη ελληνική ομάδα (γυναικών) που, μετά τη Βουλιαγμένη και τη Γλυφάδα, θα κατακτήσει ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Πριν από περίπου ένα μήνα, στο πρώτο παιχνίδι στη Σιβηρία, οι Πειραιώτισσες είχαν γνωρίσει την ήττα 13-12.

Η Κατερίνα Οικονομοπούλου μίλησε στη "SportDay" και δήλωσε έτοιμη, όσο και οι συμπαίκτριές της, για την κούπα.
«Το κλίμα στην ομάδα είναι το καλύτερο. Είμαστε έτοιμες για ένα τέτοιο παιχνίδι. Είμαστε αισιόδοξες ότι όλα θα πάνε καλά. Τον θέλουμε αυτόν τον τίτλο και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τον κατακτήσουμε», ήταν τα πρώτα λόγια της πολίστριας του Εθνικού.

«Πρέπει να προσέξουμε τις κόντρες. Αν προσέξουμε αυτό το σημείο και πάμε σε οργανωμένο παιχνίδι, τότε, έχουμε το πάνω χέρι», πρόσθεσε. «Είμαστε έτοιμες, ενώ και η διαφορά από το πρώτο παιχνίδι είναι μόνο ένα γκολ. Άλλωστε, στον αγώνα στη Ρωσία ήταν δύσκολα, είχαμε κόντρα και τη διαιτησία. Η διαφορά δεν είναι μεγάλη και φυσικά καλύπτεται», κατέληξε η Κατερίνα Οικονομοπούλου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x