Stoiximan Super League

Live: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΠΑΟ 0-0(Τελικό)

Μια θέση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας διεκδικούν ΠΑΣ Γιάννινα και Παναθηναϊκός αυτή την ώρα στους «Ζωσιμάδες». Ισόπαλες 0-0 οι δύο ομάδες, με τους «πράσινους», που είχαν επικρατήσει με σκορ 3-1 στο πρώτο παιχνίδι του ΟΑΚΑ, να έχουν προβάδισμα πρόκρισης. Παρακολουθήστε live από το www.sport-fm.gr όσα συμβαίνουν στην αναμέτρηση.

90'+ 3' Λήξη της αναμέτρησης

90’+ 1’ Δεύτερη κίτρινη(κόκκινη) κάρτα στον Κώτσιο. Με δέκα παίκτες θα συνεχίσει το ματς ο ΠΑΣ.

89’ Αλλαγή για τον ΠΑΣ. Στη θέση του Μπουχάν ο Βαρτζιώτης.

88’ Το ματς διακόπηκε για λίγα δευτερόλεπτα επειδή οι φίλαθλοι του ΠΑΣ έριξαν καπνογόνα στον αγωνιστικό χώρο.

87’ Καλή εκτέλεση απευθείας φάουλ του Μπουχάν. Η μπάλα πέρασε άουτ, λίγα μέτρα μακριά από το δεξί δοκάρι της εστίας του Τζόρβα.

83’ Δεύτερη κίτρινη κάρτα(κόκκινη) στον Σαριέγκι για μαρκάρισμα στον Αράς. Με 10 παίκτες θα συνεχίσει το ματς ο Παναθηναϊκός

77’ Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Στη θέση του Καραγκούνη ο Νίνης.

75’ Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Στη θέση του Λέτο ο Χριστοδουλόπουλος.

70' Διπλή αλλαγή για τον ΠΑΣ. Μπακαγιόκο και Μιχαλόπουλος αντί των Τζάνη και Μενδρινού.

69' Μετά από διαπληκτισμό θα αντικρίσουν Καζναφέρης και Σαριέγκι

67' Κίτρινη κάρτα στον Καντέ.

66' Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Ο Σαλπιγγίδης στη θέση του Ρουκάβινα.

65' κίτρινη κάρτα στον Κώτσιο.

*Το ενδεχόμενο να καταθέσει ένσταση για την εγκυρότητα του επαναληπτικού ημιτελικού αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Παναθηναϊκό εξετάζουν οι άνθρωποι του ηπειρώτικου συλλόγου. Οι ιθύνοντες του ΠΑΣ έχουν αρχίσει να ερευνούν αν στη 18αδα των «πρασίνων» βρίσκονται δύο ποδοσφαιριστές κάτω των 21 ετών, όπως ορίζεται στο καταστατικό του Κυπέλλου. Σε αυτή την κατηγορία εμπίπτει ο Σωτήρης Νίνης, αλλά υπάρχουν αμφιβολίες για το αν ως δεύτερος λογίζεται ο Σιμάο, που είναι γεννημένος στις 23/7/1988.
Αν υπάρχει παράβαση του συγκεκριμένου κανονισμού, η ομάδα που τον αμέλησε χάνει το ματς στα χαρτιά με 3-0 και στην προκειμένη περίπτωση ο ΠΑΣ Γιάννινα παίρνει την πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου στα χαρτιά.

64' Κεφαλιά του Κοντογουλίδη, είναι αδύναμη και δεν δυσκολεύει τον Τζόρβα.

Πιο δυνατά έχουν μπει οι γηπεδούχοι, που πιέζουν τον Παναθηναϊκό στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους.

46' Έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

45'+2' Λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

45' Δύο λεπτά θα είναι ο επιπλέον χρόνος.

44' Κι ενώ το ματς συνεχιζόταν κανονικά, ξαφνικά άνοιξαν τα ποτιστικά στο γήπεδο! Οι παίκτες φυσικά ξεσπάνε στα γέλια και κάποιοι από τους πάγκους τραβάνε με τα κινητά τους!

40' Κίτρινη κάρτα θα δει ο Αράς.

39' Κίτρινη κάρτα βλέπει ο Ζιλμπέρτο.

36' Κεφαλιά του Κώτσιου, σε καλή θέση ο Τζόρβας, μπλοκάρει την μπάλα.

35' Κίτρινη κάρτα βλέπει ο Βύντρα.

32' Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΣ. Και πάλι ο Κουντουγουλίδης είναι αυτός που αστοχεί σε εξ επαφής κεφαλιά, "φάτσα" με την εστία, μετά από σέντρα του Αράς από τα αριστερά.

31' Δοκάρι για τον ΠΑΣ. Από κτύπημα φάουλ και κεφαλιά προς τα πίσω του Κοντογουλίδη, η μπάλα βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι του Τζόρβα.

23' Ρουκάβινα και Λέτο συνδυάζονται πολύ ωραία, αλλά ο Αργεντινός δεν κάνει σωστό κοντρόλ και δίνει την ευκαιρία στον Ζαφειρόπουλο να βγει και να καθαρίσει τη φάση.

15' Πρώτη καλή φάση για τον Παναθηναϊκό. Μετά από ατομική προσπάθεια του Ρουκάβινα, ο Σισέ πιάνει αμέσως το σουτ, αλλά η μπάλα βρίσκει σε αμυντικό και καταλήγει κόρνερ.

Τίποτα το ιδιαίτερο στα πρώτα πέντε λεπτά του παιχνιδιού.

1' Έναρξη του αγώνα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Ζαφειρόπουλος, Στάθης, Βάντερσον, Κώτσιος, Κούσας, Μπουχάν(89' Βαρτζιώτης), Μενδρινός(71' Μιχαλόπουλος), Καζναφέρης, Κοντογουλίδης, Τζάνης(71' Μπακαγιόκο), Αράς.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τζόρβας, Σαριέγκι, Καντέ, Βύντρα, Σιμάο, Ζιλμπέρτο, Κατσουράνης, Καραγκούνης(77' Νίνης), Λέτο(75' Χριστοδουλόπουλος), Ρουκάβινα (66' Σαλπιγγίδης), Σισέ.

Διαιτητής: Τριτσώνης (Αθηνών). Βοηθοί: Ευθυμιάδης (Πιερίας), Καρσιώτης (Κορινθίας).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x