Πόλο

Πολύτιμη εμπειρία

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 13-12 απ’ την Οριζόντε Κατάνια στο μικρό τελικό του Final-4, για το Champions Cup στο πόλο γυναικών που διεξάγεται στην Κέρκυρα και τερμάτισε στην τέταρτη θέση. Οι «ερυθρόλευκες» το πάλεψαν, όμως ένα 3-0 σερί των Ιταλίδων στη δεύτερη περίοδο (από 3-3, 6-3) τις άφησε να κυνηγούν στο σκορ. Στις 19:00, η Βουλιαγμένη αντιμετωπίζει στον τελικό την Κίνεφ Κιρίσι.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 13-12 απ’ την Οριζόντε Κατάνια στο μικρό τελικό του Final-4, για το Champions Cup στο πόλο γυναικών που διεξάγεται στην Κέρκυρα και τερμάτισε στην τέταρτη θέση. Οι «ερυθρόλευκες» το πάλεψαν, όμως ένα 3-0 σερί των Ιταλίδων στη δεύτερη περίοδο (από 3-3, 6-3) τις άφησε να κυνηγούν στο σκορ.

Στο τέταρτο οκτάλεπτο πάτησαν γκάζι και διεκδίκησαν μέχρι τέλους τη νίκη, όμως οι πολυνίκεις του θεσμού κράτησαν μέχρι τέλους το προβάδισμα και πήραν τη νίκη.

Το μετάλλιο μπορεί να χάθηκε, όμως οι Πειραιώτισσες αποκόμισαν σίγουρα σημαντικές εμπειρίες απ’ την περιπέτειά τους στο πρώτο τους Final-4.


Τα οκτάλεπτα: 2-3, 3-6, 6-8, 12-13

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης): Λεοντσίνη, Μπαρτούνκοβα, Τομάσκοβιτς 2, Ψούνη, Μανωλιουδάκη 3, Αβραμίδου 5, Μαυρέλου, Γιατίνγκ Σουν, Αντωνάκου 2, Μπαλωμενάκη, Βαλκάι, Μωραϊτη, Φέσκου

ΟΡΙΖΟΝΤΕ ΚΑΤΑΝΙΑ (Πιερλουίτζι Φορμικόνι): Μπρανκάτι, Μιτσέλι 1, Γκαριμπότι 1, Βίλα 3, Ντι Μάριο 3, Ραντίκι 2, Μποζέλο, Χιλ 2, Ουένγκερ 1, Φίγκε, Μαουγκέρι, Μεσίνα


Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο τεχνικός των "ερυθρόλευκων", Χάρης Παυλίδης, τόνισε πως: "Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοσή μας κόντρα στην Κατάνια, παρά την ήττα. Η απόδοσή μας δεν είχε καμία σχέση με την εμφάνισή μας στον ημιτελικό. Το τρίτο οκτάλεπτο που παίξαμε ήταν ένα από τα καλύτερά μας φέτος στη διοργάνωση. Αν στον ημιτελικό είχαμε 'πιάσει' τη μισή απόδοση που είχαμε σήμερα, τότε θα βρισκόμασταν εμείς στον τελικό. Σε αυτή τη διοργάνωση, πήραμε το καλύτερο μάθημα. Έτσι ακριβώς όπως εξελίχθηκε η διοργάνωση, αξίζαμε την τέταρτη θέση. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε για να γίνουμε καλύτεοι.

Πάντως, αξίζει να σημειώσουμε ότι, μέσα σε δύο χρόνια, από εκεί που το γυναικείο τμήμα δεν υπήρχε πουθενά στον χάρτη, τώρα στεναχωριόμαστε που δεν κατακτήσαμε το Τσάμπιονς Καπ ή δεν περάσαμε στον τελικό. Αυτό δείχνει από μόνο του την πρόοδο της ομάδας".

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x