Stoiximan Super League

Προάγγελος… πλέι-οφ

Χαμόγελα για τη νίκη (2-0) και την εμφάνιση στην Κομοτηνή επί του Πανθρακικού, παρά τις πολλές απουσίες, στον Ολυμπιακό, ο οποίος αύξησε τη διαφορά του από την ΑΕΚ και τον Άρη ενόψει πλέι-οφ. Πολύ καλοί οι Τοροσίδης και Γιάννης Παπαδόπουλος. Τραυματίας ο Ντάρμπισάιρ. Ξέσπασμα του Λούα-Λούα μπροστά στις κάμερες: «Κάποιοι θεωρούν ότι εγώ θα πρέπει να φταίω για όλα».

Χαμόγελα για τη νίκη (2-0) και την εμφάνιση στην Κομοτηνή επί του Πανθρακικού στον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι», έχοντας πολλά προβλήματα –για άλλη μία φορά-στην συγκρότηση 11άδας πραγματοποίησαν μια καλή εμφάνιση. Αποκλειστικά… υπεύθυνοι για αυτή την καλή παρουσία των Πειραιωτών στην Κομοτηνή ήταν οι Βασίλης Τοροσίδης και Γιάννης Παπαδόπουλος οι οποίοι αγωνίστηκαν στον άξονα.

Ο πρώτος απέδειξε ότι μπορεί να προσφέρει και σε άλλες θέσεις εκτός από την… γνωστή του μπακ-χαφ και βοήθησε αρκετά στον οργανωτικό τομέα. Ο δεύτερος, συνέχισε την αγωνιστική του άνοδο. Οι δύο τους έτρεξαν πολύ, άρχισαν πολλές ευκαιρίες επιθετικές προσπάθειες, και είχαν συμμετοχή και στα δύο γκολ της ομάδας τους.

Η νίκη αυτή αύξησε τη διαφορά του Ολυμπιακού από την ΑΕΚ και τον Άρη ενόψει στα πλέι-οφ. Οι «ερυθρόλευκοι» παρέμειναν στους δύο βαθμούς μακριά από τον ΠΑΟΚ αλλά, πλέον, βρίσκονται στους 11 από την ΑΕΚ και στους 15 από τον Άρη.

Τραυματίας ο Ντάρμπισάιρ

Υποβασταζόμενος αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο ο Ματ Ντάρμπισάιρ. Ο Άγγλος επιθετικός τραυματίστηκε σε μια φάση του αγώνα στην ποδοκνημική και θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί η σοβαρότητά του. Υπολογίζεται ότι ο «Ντάρμπι» θα είναι στη διάθεση του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς για το πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού στα πλέι-οφ.

Ο Άγγλος μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε σίγουρος ότι θα επιτευχθεί ο στόχος της δεύτερης θέσης. «Ετοιμαζόμαστε για τα πλέι-οφ. Πρέπει να σώσουμε τη χρονιά», πρόσθεσε.

Ξέσπασμα ο Λουά-Λούα

Αγανακτισμένος για το γεγονός ότι μπήκε σε «καραντίνα» και τα όσα ακούστηκαν σε αυτό το διάστημα εμφανίστηκε ο Λούα Λούα. «Ποιά τιμωρία; Υπάρχουν μερικές στιγμές όπου φτάνει κάποιος στα όριά του με αυτά που ακούει. H αλήθεια είναι πως οι φίλοι μου με ενημέρωσαν πως είμαι τιμωρημένος. Κάποια μέρα πήγα στη προπόνηση στου Ρέντη και μου είπαν πως πλέον θα προπονούμαι μόνος μου μαζί με τον Ντάτολο. Κάποιοι, θεωρούν πως είμαι κακό παιδί και πως εγώ θα πρέπει να φταίω για όλα», τόνισε ο Κονγκολέζος επιθετικός
«Όμως δεν είμαι 20 χρονών αλλά 29, παίζω για την ομάδα, τον εαυτό μου και φυσικά για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού. Εγώ αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να δίνω ό,τι καλύτερο μπορώ και αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Mόνο ο θεός ξέρει αν θα ανανεώσω το συμβόλαιό μου», δήλωσε.

Το… τσεκάρισμα στον Μορένο

Μήνυμα προς τη διοίκηση του Ολυμπιακού έστειλε ο Τζιοβάνι Μορένο με την εμφάνισή του στο παιχνίδι της Νασιονάλ. Ο Κολομβιανός υπό το βλέμμα του σκάουτερ των «ερυθρολεύκων» πέτυχε το πρώτο γκολ της ομάδας του. Ο Μπαρμπαλιάς θα παρακολουθήσει τον Μορένο και την Πέμπτη στο εκτός έδρας παιχνίδι της Νασιονάλ με την Ιντεπεντιέντε Μενταγίν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x