Stoiximan Super League

Ανοίγει τα χαρτιά του

Το όραμά του για την ΑΕΚ θα γνωστοποιήσει σήμερα το μεσημέρι (13:00, www.sport-fm.gr - NovaΣΠΟΡ FM 94, 6) σε συνέντευξη Τύπου ο Σταύρος Αδαμίδης, ο οποίος αναμένεται να παρουσιάσει με οικονομικά στοιχεία τους λόγους για τους οποίους θα πρέπει η «Ενωση» να στηριχτεί σε μια πολιτική λιτότητας. «Με το ΑΕΚάκι θα ασχολούμαστε τώρα;», είπε ο Γιάννης Κομπότης, την ώρα που ο Νίκος Γεωργέας έκανε δηλώσεις στη μεικτή ζώνη.

Το όραμά του για την ΑΕΚ θα γνωστοποιήσει σήμερα το μεσημέρι (13:00, www.sport-fm.gr - NovaΣΠΟΡ FM 94, 6) σε συνέντευξη Τύπου ο Σταύρος Αδαμίδης, ο οποίος αναμένεται να παρουσιάσει με οικονομικά στοιχεία τους λόγους για τους οποίους θα πρέπει η «Ενωση» να στηριχτεί σε μια πολιτική λιτότητας.

Ο νέος πρόεδρος της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, ο οποίος χθες βρέθηκε στην Λιβαδειά και παρακολούθησε τον ισόπαλο (0-0) αγώνα με την τοπική ομάδα, θα κληθεί να απαντήσει σε αρκετά ζητήματα που απασχολούν τους οπαδούς της ομάδας.

Συγκεκριμένα, ο 36χρονος δικηγόρος θα χρειαστεί να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της ΑΕΚ για τον Νάτσο Σκόκο, αφού δεν προκύπτει ότι ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός δεν θα παραχωρηθεί το καλοκαίρι (αν επιμείνει στις τάσεις φυγής του) σε άλλη ελληνική ομάδα. Επίσης, ο κ. Αδαμίδης αναμένεται να πάρει θέση στο ζήτημα του προπονητή και στο τι μέλλει γενέσθαι με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Πάντως, επιθυμία του νέο προέδρου της «Ένωσης» να έχει μία ειλικρινής σχέση με τον κόσμο της ομάδας και θα μιλήσει για τη νέα ΑΕΚ που οραματίζεται…

Κομπότης: «Με το ΑΕΚάκι…»!

Ιδιαίτερα προκλητικός εμφανίστηκε στη μεικτή ζώνη ο Γιάννης Κομπότης, κατά τη διάρκεια που ο Νίκος Γεωργέας μιλούσε στις κάμερες. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Λεβαδειακού πέρασε από τη μεικτή ζώνη και ο γιος του απευθύνθηκε στον μπακ της ΑΕΚ την ώρα που ο τελευταίος μιλούσε στις κάμερες λέγοντάς του: «Πες τους και για το πριμ. Πού το βρήκατε;».

Στη συνέχεια, ο Γιάννης Κομπότης είπε: «Γράψ' τους και πάμε να φύγουμε. Με το ΑΕΚάκι θα ασχολούμαστε τώρα;»! Κατά την αποχώρησή τους ακούστηκαν χειρότερες εκφράσεις κατά της ΑΕΚ και ο Γεωργέας τούς απάντησε, λέγοντας: «Φύγε από εδώ, ρε. Κάνε μας τη χάρη»...

* Χθεσινοβραδινές φήμες αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση στην ΑΕΚ για την απόκτηση του Νάτσο Σκόκο. Εκτός των χρημάτων, οι «πράσινοι» φέρονται αποφασισμένοι να διαθέσουν 2 εκατ. ευρώ και τον Αντώνη Πετρόπουλο για να πάρουν τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό.

* Στη διάθεση του Μπάγεβιτς επιστρέφουν ο Σκόκο και ο Καράμπελας για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ, αλλά ο τεχνικός της ΑΕΚ δεν υπολογίζει τον Γιάχιτς.

* Στο 63ο της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό έγινε αλλαγή ο Κρίστιαν Νέμεθ, αφού είχε ενοχλήσεις στον δεξιό προσαγωγό. Ο Ούγγρος επιθετικός εντός της ημέρας αναμένεται να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x