Stoiximan Super League

Πωλητήριο, θέλοντας και μη...

Συνάντηση με τον Έλληνα εκπρόσωπο του Νάτσο Σκόκο, Παύλο Διαννή, αναμένεται να έχει την προσεχή Πέμπτη ο Σταύρος Αδαμίδης. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ θα κάνει μία τελευταία προσπάθεια να πείσει τον Αργεντινό να επεκτείνει το συμβόλαιό του, αλλά η στάση του 24χρονου άσου μάλλον τον υποχρεώνει να ορίσει τιμή πώλησης. «Αυτός ο άνθρωπος μού άλλαξε τη ζωή», ο Γκερέιρο για τον Πολωνό πρόεδρο.

Συνάντηση με τον Έλληνα εκπρόσωπο του Νάτσο Σκόκο, Παύλο Διαννή, αναμένεται να έχει την προσεχή Πέμπτη ο Σταύρος Αδαμίδης. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ προτίθεται να κάνει μία τελευταία προσπάθεια να πείσει τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό να επεκτείνει το συμβόλαιό του, το οποίο λήγει το επόμενο καλοκαίρι, προσφέροντάς του υψηλότερες αποδοχές από τις 600.000 ευρώ ετησίως που κερδίζει τώρα, αλλά και διαβεβαιώνοντάς τον πως η ομάδα θα είναι πολύ περισσότερο ανταγωνιστική από τη φετινή. Ωστόσο θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να πειστεί ο 24χρονος άσος να παραμείνει στην «Ένωση» κι έτσι το πιθανότερο είναι να οριστεί από τη διοίκηση της ΠΑΕ μία τιμή πώλησης. Άλλωστε η ΑΕΚ μάλλον ζημιωμένη θα βγει κρατώντας έναν παίκτη που έχει αποφασίσει να φύγει και κινδυνεύοντας να τον χάσει στη συνέχεια χωρίς να βάλει χρήματα στα ταμεία της.

Ο Σταύρος Αδαμίδης και οι συνεργάτες του θα προτιμούσαν να πωληθεί ο Νάτσο Σκόκο σε σύλλογο του εξωτερικού, προκειμένου αφενός να μην ενισχυθούν οι ανταγωνιστές της ΑΕΚ και αφετέρου να αποφευχθεί η γκρίνια των φιλάθλων της ομάδας. Όμως παρά το ανεπίσημο ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων για τον Αργεντινό, θεωρείται δύσκολο να έρθει εκτός συνόρων πρόταση που θα καλύπτει τις απαιτήσεις της «Ένωσης». Αντίθετα, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός μετά και τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ετοιμάζονται να καταθέσουν δελεαστικές προτάσεις.

Δεν είναι μόνο ο Σκόκο

Ο Σταύρος Αδαμίδης έκανε λόγο για πωλήσεις ποδοσφαιριστών, συνεπώς ο Νάτσο Σκόκο δεν είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που ενδέχεται να παραχωρηθεί. Στην ίδια κατηγορία με τους παίκτες που μπορούν να φέρουν αρκετά χρήματα στην ΑΕΚ ανήκουν οι Τζεμπούρ, Μπλάνκο, Μαϊστόροβιτς και Σάχα. Κάποιες πηγές αναφέρουν πως αν τελικά πωληθεί ο Σκόκο, δεν θα συμβεί το ίδιο και με τον Γαλλοαλγερινό φορ εκτός κι αν προκύψει κάποια πραγματικά εξαιρετική πρόταση από τη συμμετοχή του στο Μουντιάλ. Παράλληλα στον «Ζορό» θα κατατεθεί-πιθανότατα στο τέλος Απριλίου-πρόταση επέκτασης συμβολαίου και μάλλον δεν τίθεται θέμα πώλησής του.

Στα μεταγραφικά, η ΑΕΚ είναι κοντά σε συμφωνία για τριετές συμβόλαιο με τον Στάθη Ταυλαρίδη, αλλά οι τελικές επαφές θα γίνουν τις επόμενες ημέρες, ενώ σύντομα θα γίνει δεύτερο ραντεβού με τον Νίκο Λυμπερόπουλο στον οποίο θα κατατεθεί συγκεκριμένη πρόταση.

Αυτοκριτική και δέσμευση από Νέμεθ

Ταξίδι-αστραπή στην Ουγγαρία έκανε ο Κρίστιαν Νέμεθ για την προώθηση της καμπάνιας Nike's Most Wanted που αφορά παιδιά ηλικίας 17-21 ετών. Ο νεαρός φορ μιλώντας σε ουγγρική ιστοσελίδα έκανε αυτοκριτική για την εμφάνισή του κόντρα στον Λεβαδειακό και δεσμεύτηκε για γκολ στα play-offs. «Περίμενα ότι θα παίξω. Ήταν η πρώτη μου εμφάνιση στην ενδεκάδα μετά τον τραυματισμό μου. Δεν ήταν ένα κακό παιχνίδι, έπρεπε να έχω βάλει γκολ. Είχα δύο μεγάλες ευκαιρίες και κάποιες άλλες προσπάθειες για γκολ. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε με τον αγωνιστικό χώρο, η μπάλα αναπηδούσε. Αν κι έχω αρχίσει να παίζω τελευταία, δεν αισθάνομαι ακόμη μεγάλη ασφάλεια. Επέλεξα το καλύτερο δυνατό σε κάθε φάση, αλλά τρελαίνομαι όταν χάνω αυτές τις ευκαιρίες. Ελπίζω αυτά που έχασα να τα βάλω στα play-offs, διότι εκείνα τα παιχνίδια είναι κρίσιμα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x