Gossip

Αγριόγατες…

Συνήθιζε να είναι προνόμιο των ανδρών το τσιλιμπούρδισμα ή ακόμα και η σχέση με μικρότερες τους, καυτές νεαρές. Σε αυτό το βάζο με το μέλι το «ισχυρό» φύλο όχι μόνο είχε το… μονοπώλιο αλλά και την αποκλειστική χρήση! Όχι πια… Οι ώριμες κυρίες του Χόλυγουντ φρόντισαν να αποποινικοποιήσουν τις σχέσεις τους με νεαρότερους τους άνδρες αποδεικνύοντας ότι μπορεί τελικά «η γριά κότα να έχει το ζουμί». Μάλιστα σε αυτά τα «ανυπότακτα» θηλυκά δόθηκε και το παρατσούκλι «cougars»!

Συνήθιζε να είναι προνόμιο των ανδρών το τσιλιμπούρδισμα ή ακόμα και η σχέση με μικρότερες τους, καυτές νεαρές. Σε αυτό το βάζο με το μέλι το «ισχυρό» φύλο όχι μόνο είχε το… μονοπώλιο αλλά και την αποκλειστική χρήση! Όχι πια… Οι ώριμες κυρίες του Χόλυγουντ φρόντισαν να αποποινικοποιήσουν τις σχέσεις τους με νεαρότερους τους άνδρες αποδεικνύοντας ότι μπορεί τελικά «η γριά κότα να έχει το ζουμί». Μάλιστα σε αυτά τα «ανυπότακτα» θηλυκά δόθηκε και το παρατσούκλι «cougars»!

Έχουμε και λέμε:

Ντέμι Μουρ-Άστον Κάτσερ

Το κορίτσι του Στριπτίζ αφού πήρε διαζύγιο από τον Μπρους Γούιλις, άρχισε να βγαίνει με τον κατά 15 χρόνια μικρότερο της, Άστον Κάτσερ. Το φλερτ ξεκίνησε το 2003 ενώ δύο χρονάκια μετά το ζεύγος έβαλε και στεφάνι! Αχ! Μακάρι όλοι οι πατριοί να ήταν σαν τον Κάτσερ.

Έβα Λονγκόρια-Τόνι Πάρκερ

Η… νοικοκυρά σε απόγνωση, Έβα Λονγκόρια, όχι μόνο κατάφερε να «κουμαντάρει» τον κατά πολύ ψηλότερο της, Τόνι Πάρκερ των Σαν Αντόνιο Σπερς, αλλά του έβαλε και την «κουλούρα». Ο Γάλλος πόιντ γκαρντ είναι κατά επτά χρόνια μικρότερος από την… καυτή σύζυγό του.

Κάμερον Ντιαζ-Τζάστιν Τίμπερλέικ

Το ζευγάρι αυτό βέβαια ανήκει στο παρελθόν. Όμως ήταν μαζί για αρκετό διάστημα. Μάλιστα κάποια στιγμή ακούστηκε ότι η σχέση τους είχε επισημοποιηθεί. Η… Άγγελος του Τσάρλι είναι κατά εννέα χρόνια μεγαλύτερη από τον Τίμπερλέικ, όμως λίγοι το πρόσεξαν!

Χάλι Μπέρι-Γκάμπριελ Άουμπρι

Τους χωρίζουν δέκα χρόνια, ενώ από το 2008 τους ενώνει μία κόρη. Η Catwoman Χάλι Μπέρι δεν χρειάζεται συστάσεις, όσο για τον καλό της; Είναι μοντέλο Γαλλοκαναδικής προελεύσεως και με την κάτοχο του χρυσού αγαλματιδίου γνωρίστηκαν το 2005 σε μία φωτογράφιση του Versace. Η Μπέρι ωστόσο δεν θέλει στεφάνι λέγοντας ότι η σχέση τους είναι ήδη πλήρης.

Σέριλ Κρόου-Λανς Άρμστρονγκ

Ο επτάκις νικητής του γύρου της Γαλλίας, Λανς Άρμστρονγκ δεν πτοήθηκε από τα εννέα χρόνια που τον χωρίζουν από την βραβευμένη με Γκράμι, Σέριλ Κρόου. Η γνωριμία τους ξεκίνησε το 2003 και διήρκησε περίπου τρία χρόνια. Μάλιστα υπήρξε και αρραβώνας.

Σούζαν Σάραντον-Τιμ Ρόμπινς

Στη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Bull Durham» το 1988 η Σάραντον γνώρισε τον κατά 12 χρόνια νεότερο της Τιμ Ρόμπινς με τον οποίο όχι μόνο επισύναψε δεσμό αλλά απέκτησε και δύο γιούς. Οι Αμερικανοί ηθοποιοί δεν παντρεύτηκαν, ενώ η σχέση τους τερματίστηκε το 2009.

Μαντόνα-Κάρλος Λεόν-Γκάι Ρίτσι-Χεσούς Λουζ κλπ κλπ

Και οι δύο πατέρες των παιδιών της είναι πάνω από μία δεκαετία μικρότεροι από την βασίλισσα της ποπ. Με τον προσωπικό της γυμναστή και 12 χρονάκια μικρότερο της, Κάρλος Λεον (πατέρα της Λούρδης), η Μαντόνα είχε σχέση από το 1994 έως το 1997. Λίγα χρόνια αργότερα γνώρισε τον κατά 14 έτη νεαρότερο της, Γκάι Ρίτσι (πατέρα των Ντάνι και Ρόκο), με τον οποίο και παντρεύτηκε το 2000. Οκτώ χρόνια αργότερα το ζευγάρι το «διέλυσε». Επόμενο «θύμα» της το μοντέλο-πιπινάκι Χεσούς Λουζ, 23 χρόνια μικρότερος από την τραγουδίστρια. Και με αυτόν ωστόσο χώρισε λέγοντας μάλιστα ότι… δεν είχαν τίποτα κοινό! Who’s next?

Μπάρμπαρα Χέρσεϊ-Ναβίν Άντριους

Η 62χρονη Μπάρμπαρα Χέρσεϊ βρήκε τον «προσωπικό της βασανιστή» στο πρόσωπο του Σαγίντ της τηλεοπτικής σειράς Lost. O 41 ετών Ναβίν Άντριους και η καλή του (21 χρόνια έχουν διαφορά για να σας διευκολύνω) χώρισαν για λίγο το 2005 όμως τα ξαναβρήκαν. Μάλιστα η Χέρσεϊ πρέπει να είναι μεγάλη καρδία γιατί στο διάστημα του... brake ο Άντριους όχι μόνο έκανε την κουτσουκέλα του, αλλά απέκτησε και έναν γιο!

Κίμ Κατράλ-Άλαν Γουάις

Το έκανε στην τηλεόραση γιατί όχι και στην πραγματικότητα. Η απελευθερωμένη σεξουαλικά Σαμάνθα του Sex And The City, κατά κόσμον Κιμ Κατράλ το 2004 επισύναψε δεσμό με τον κατά 23 χρόνια μικρότερο της Καναδό σεφ, Άλαν Γουάις. Παρά την διόλου ευκαταφρόνητη διαφορά ηλικίας οι δυο τους κατάφερναν να «συνεννοηθούν» για πέντε χρόνια, μέχρι το 2009 δηλαδή οπότε και χώρισαν τα τσανάκια τους.

Τζούλιαν Μουρ-Μπαρτ Φρόιντλιχ

Η πιο πιθανή εξήγηση σε αυτό τε ζευγάρι είναι ο σκηνοθέτης Μπαρτ Φρόιντλιχ να βρήκε στο πρόσωπο της 10 χρόνια μεγαλύτερης του Τζούλιαν Μουρ τη μούσα του. Οι δυο τους είναι μαζί από το 1996 ενώ από το 2003 συνδέονται και με τα δεσμά του γάμου. Έχουν αποκτήσει δύο παιδιά ενώ η Μουρ έχει παίξει σε τρεις ταινίες του συζύγου της.

Φλώρα Μιχαλοπούλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x