Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Πρόβλημα με Μανωλά!

Δεν φτάνει στην ΑΕΚ το πλήθος των ανοικτών μετώπων που απασχολούν διοίκηση και προπονητή, ο τελευταίος έχει να αντιμετωπίσει και αγωνιστικά προβλήματα ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Εκεί όπου κρίνεται αμφίβολη πλέον η συμμετοχή του Κώστα Μανωλά, ο οποίος υπέστη μια κάκωση στην ποδοκνημική και η κατάστασή του πρόκειται να επανεκτιμηθεί αύριο.

Δεν φτάνει στην ΑΕΚ το πλήθος των ανοικτών μετώπων που απασχολούν διοίκηση και προπονητή, ο τελευταίος έχει να αντιμετωπίσει και αγωνιστικά προβλήματα ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Εκεί όπου κρίνεται αμφίβολη πλέον η συμμετοχή του Κώστα Μανωλά, ο οποίος υπέστη μια κάκωση στην ποδοκνημική και η κατάστασή του πρόκειται να επανεκτιμηθεί αύριο.

Το πρόβλημα αυτό απειλεί να διακόψει το σερί των πολύ καλών εμφανίσεων που έχει σημειώσει ο νεαρός αμυντικός μετά το ντεμπούτο του, ενώ δημιουργεί «πονοκέφαλο» στις θέσεις των στόπερ, με τον Ζεράλντο Άλβες -λόγω και της ατομικού προγράμματος που συνεχίζει να ακολουθεί ο Γιώργος Αλεξόπουλος- να αποτελεί τη μοναδική λύση για να αποτελέσει τον παρτενέρ του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x