Stoiximan Super League

Δεν δείχνουν να βιάζονται, αλλά…

Στον Ολυμπιακό ετοιμάζονται να κινηθούν για την απόκτηση του Νάτσο Σκόκο και του Τζιοβάνι Μορένο, όμως οι διοικούντες την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ δεν δείχνουν να βιάζονται κιόλας. Σκόραρε ξανά ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός (video)! Τι γίνεται στην υπόθεση του Αργεντινού ;άσου της ΑΕΚ. «Δεν μπορώ να καταλάβω μερικούς από εσάς», είπε ο Μπάντοβιτς στους παίκτες.

Στον Ολυμπιακό ετοιμάζονται να κινηθούν για την απόκτηση του Νάτσο Σκόκο και του Τζιοβάνι Μορένο, όμως οι διοικούντες την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ δεν δείχνουν να βιάζονται κιόλας. Οι Πειραιώτες φέρονται να κάνουν τις πρώτες κινήσεις για τις δύο περιπτώσεις που βρίσκονται ψηλά στη σχετική τους λίστα.

Χθες ο μάνατζερ του Σκόκο συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΑΕΚ, Σταύρο Αδαμίδη, και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά όσον αφορά το μέλλον του Αργεντινού. Από την πλευρά τους, στον Ολυμπιακό καταστρώνουν τη δική τους στρατηγική για τον τρόπο με τον οποίο θα χειριστούν την υπόθεση του 24χρονου μεσοεπιθετικού της «Ένωσης». Αρχικά, οι Πειραιώτες θέλουν να μάθουν τα χρήματα που ζητεί η ΑΕΚ για την παραχώρηση του Σκόκο και στη συνέχεια θα ψάξουν τον τρόπο με τον οποίο θα ντύσουν τον παίκτη στα «ερυθρόλευκα».

Όσον αφορά την υπόθεση του Τζιοβάνι Μορένο, ο Ολυμπιακός έχει τονίσει στην Ατλέτικο Νασιονάλ ότι δεν προτίθεται να δώσει τα 3,4 εκατ. ευρώ που ζητάει για την παραχώρηση του Κολομβιανού μεσοεπιθετικού. Επίσημα οι Πειραιώτες δεν φέρονται να διαπραγματεύονται τη μεταγραφή του 24χρονου παίκτη, αλλά ανεπίσημα έχουν ξεκινήσει τα παζάρια. Πάντως, οι «ερυθρόλευκοι» δεν πρόκειται να δώσουν περισσότερα από 2 εκατ. ευρώ για τον Μορένο, ο οποίος σκόραρε ξανά τα ξημερώματα στην ήττα (2-1) της ομάδας του από την Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν.

Δείτε το γκολ του Μορένο, ο οποίος κάνει το 1-0 στον αγώνα:



«Δεν μπορώ να καταλάβω μερικούς»

«Χέρι» σε ορισμένους παίκτες του Ολυμπιακού έβαλε ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, ο οποίος σταμάτησε σε κάποια στιγμή τη χθεσινή προπόνηση. «Δεν μπορώ να καταλάβω μερικούς από εσάς. Περιμένετε, δηλαδή, με το να τρέχετε 20 μέτρα και μετά να σταματάτε ότι θα μπορείτε την Κυριακή να είστε καλά και να παίξετε καλό ποδόσφαιρο; Νομίζετε ότι ξαφνικά, ως διά μαγείας, την Κυριακή θα συνέλθετε και θα παίξετε καλά, έτσι όπως θα κάνετε προπόνηση; Θα θέλετε να είστε καλά την Κυριακή στον αγώνα και δεν θα μπορείτε. Γιατί όπως είστε στην προπόνηση θα είστε και στον αγώνα», τόνισε ο 41 ετών προπονητής.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών φαίνεται ότι έχει καταλήξει στην ενδεκάδα με την οποία θα παρατάξει την ομάδα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Πιθανότατα ο Μπάντοβιτς θα χρησιμοποιήσει τον Πάρντο, Γκαλίτσιο, Κυριάκο Παπαδόπουλο, Ζεβλάκοφ, Ντομί, Τοροσίδη, Μαρέσκα, Γιάννη Παπαδόπουλο, Λούα Λούα, Ντιόγο και Όσκαρ. Δεν αποκλείεται στην αποστολή να είναι και ο Ντουντού, αν και είναι πιθανό να μην χρησιμοποιηθεί αφού έχει κάνει λίγες προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα. Το ίδιο ισχύει και για τον Μέλμπεργκ, που πλέον προπονείται κανονικά.

* Οι μάνατζερ του Φατίχ Τερίμ φέρονται να είχαν επαφές με την «ερυθρόλευκη» διοίκηση, όμως ακόμα δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη στο συγκεκριμένο θέμα. Δεν αποκλείεται εντός της ημέρας ο Σωκράτης Κόκκαλης να περάσει από τα γραφεία της ΠΑΕ και να δείξει τις διαθέσεις του για το θέμα της τεχνικής ηγεσίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x