Stoiximan Super League

Αθώος ο Μουν

Αίσιο τέλος είχε για τον Μπράις Μουν η δικαστική περιπέτειά του, μετά το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο είχε εμπλακεί τον περασμένο Ιούνιο, επιστρέφοντας από γιορτή ενός συμπαίκτη του στην εθνική Νοτίου Αφρικής και το οποίο είχε ως συνέπεια το θάνατο μιας 25χρονης γυναίκας

Αίσιο τέλος είχε για τον Μπράις Μουν η δικαστική περιπέτειά του, μετά το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο είχε εμπλακεί τον περασμένο Ιούνιο, επιστρέφοντας από γιορτή ενός συμπαίκτη του στην εθνική Νοτίου Αφρικής και το οποίο είχε ως συνέπεια το θάνατο μιας 25χρονης γυναίκας. Ο 24χρονος μπακ του ΠΑΟΚ (που ανήκει στον Παναθηναϊκό) ταξίδεψε στην πατρίδα του και έδωσε το «παρών» στη δίκη, όπου αποφασίστηκε πως είναι αθώος για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, παρότι τέσσερις άνθρωποι κατέθεσαν εναντίον του.

«Είμαι ανακουφισμένος που όλα τελείωσαν καλά. Πλέον, ανυπομονώ να αγωνιστώ στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Αν ο προπονητής κρίνει πως με χρειάζεται, είμαι έτοιμος να βοηθήσω την πατρίδα μου», δήλωσε ο Μπράις Μουν, ενώ ο δικηγόρος του τόνισε: «Η προσωρινή απόσυρση των κατηγοριών σημαίνει πως αν από τις έρευνες προκύψουν νέα στοιχεία, μπορεί να του αποδοθούν νέες κατηγορίες».

Σύμφωνα με τον Τύπο της Νοτίου Αφρικής, παρόντες στην ακροαματική διαδικασία ήταν μία φίλη και αυτόπτης μάρτυρας του δυστυχήματος, που αποχώρησε από την αίθουσα κλαίγοντας, αλλά και ο πατέρας της εκλιπούσας. «Πονάω, αλλά τώρα δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Ακόμη κι αν αισθάνομαι θυμό, αυτό δεν μπορεί να φέρει πίσω την κόρη μου», είπε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x