Γενικά

«Ήταν αμαρτία…»

Για την απόφαση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής να ανοίξει το Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο στο κοινό μίλησε στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Σπύρος Καπράλος. «Το Στάδιο ήταν δέκα χρόνια κλειστό και ήταν αμαρτία να είναι Έλληνες και ξένοι κρεμασμένοι στα κάγκελα για να βγάλουν μια φωτογραφία», τόνισε, ενώ αποκάλυψε πως συζητείται η κατασκευή ολυμπιακού μουσείου.

Για την απόφαση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής να ανοίξει το Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο στο κοινό μίλησε στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Σπύρος Καπράλος.

«Το Στάδιο ήταν δέκα χρόνια κλειστό και ήταν αμαρτία να είναι Έλληνες και ξένοι κρεμασμένοι στα κάγκελα για να βγάλουν μια φωτογραφία. Πλέον μπορούν να περιηγηθούν στο χώρο και να μάθουν την ιστορία του χώρου και τα επιτεύγματα του ελληνικού αθλητισμού. Η ξενάγηση διαρκεί περίπου 15 λεπτά, η γενική είσοδος είναι μόνο 3 ευρώ, ενώ θα υπάρχουν ειδικά προγράμματα για μαθητές», τόνισε ο πρόεδρος της ΕΟΕ και πρόσθεσε: «Ο κόσμος μπορεί να μάθει μεταξύ άλλων για την αναβίωση των Ολυμπιακών Αγώνων, για την κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων από την ΑΕΚ το 1968, την υποδοχή των ολυμπιονικών του 1996, αλλά και της Εθνικής ποδοσφαίρου μετά το Euro 2004».

Παράλληλα, ο κ. Καπράλος αποκάλυψε πως έχουν κινηθεί ήδη οι διαδικασίες για δημιουργία ενός ολυμπιακού μουσείου. «Οι γραφειοκρατικές διαδικασίες δεν μας έδωσαν τη δυνατότητα να προχωρήσουμε γρήγορα. Δεν είναι δυνατό να μην έχουμε ένα μουσείο Ολυμπιακών Αγώνων. Έχω μιλήσει με το Δήμο της Αθήνας ώστε να φτιαχτεί ένα μουσείο με διάφορα εκθέματα, που θα πλαισιώσει και θα εμπλουτίσει τα μάρμαρα του Σταδίου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x