Stoiximan Super League

Αντίδραση για τις διαρροές

Ενοχλημένος από τη δημοσίευση αποσπασμάτων των πρακτικών του ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε αθλητική εφημερίδα εμφανίζεται ο Παύλος Γιαννακόπουλος, σε δήλωσή του στην ιστοσελίδα της ομάδας μπάσκετ και ξεκαθαρίζει ότι θα θέσει το θέμα της διαρροής στην επόμενη συνεδρίαση του ΔΣ. Με ανακοίνωσή της χαρακτηρίζει ''λυπηρό'' το γεγονός της διαρροής και μεταφέρει τις εξελίξεις μετά τον τελικό Κυπέλλου.

Ενοχλημένος από τη δημοσίευση αποσπασμάτων των πρακτικών του ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε φύλλο αθλητικής εφημερίδας εμφανίζεται ο Παύλος Γιαννακόπουλος, σε δήλωσή του στην ιστοσελίδα της ομάδας μπάσκετ.

Ο μέτοχος της ΠΑΕ χαρακτηρίζει απαράδεκτη την διαρροή αυτή. «Έρχεται σε αντίθεση με τα Παναθηναϊκά ήθη», αναφέρει -μεταξύ άλλων-, και ξεκαθαρίζει ότι θα θέσει το θέμα αυτό στη συνεδρίαση το Διοικητικού Συμβουλίου.

Η δήλωση του Παύλου Γιαννακόπουλου στην ιστοσελίδα της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού:

«Με μεγάλη λύπη, διαπίστωσα σήμερα ότι σε ημερήσια αθλητική εφημερίδα έχουν δημοσιευτεί επιλεκτικά αποσπάσματα των πρακτικών του ΔΣ με ημερομηνία 1/3/2010.

Η επιλεκτική αυτή διαρροή είναι απαράδεκτη και έρχεται σε αντίθεση με τα Παναθηναϊκά ήθη. Ως εκ τούτου, ενημερώνω ότι ανάμεσα στα υπόλοιπα θέματα του προσεχούς ΔΣ, θα θέσω προ των ευθυνών του τον όποιο υπαίτιο αυτής της διαρροής, που είναι αντίθετη σε οποιαδήποτε Παναθηναϊκή, αλλά και επιχειρηματική λογική.

Με εκτίμηση Παύλος Γιαννακόπουλος»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x